Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea Dvs? Examinati lista de mai jos, veti descoperi informatii colectate de pe web care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa furnizeaza de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Alba Iulia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Revolutiei, Bl. B5, Alba-Iulia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Vasile Goldis, nr. 7B, Alba Iulia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Alegerea unei case de amanet Alba Iulia potrivita este un factor major care ia parte la beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos sunt cateva recomandari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cele mai multe din economiile lumii apar situatii de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand cu cheltuieli mai scazute decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. Pe aceasta cale veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Alba Iulia bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. De asemenea, se poate sa cereti indrumare de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, o astfel de unitate au preturi prestabilite si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va constitui un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

In cazul in care firma functioneaza si semneaza contracte de o perioada mai lunga, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Asadar, cautati o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta pune la dispozitie de cele mai multe ori oferte cordiale pentru clienti care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Prin urmare, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Alba Iulia care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.