Cautati o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii adunate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Alba Iulia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Revolutiei, Bl. B5, Alba-Iulia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Vasile Goldis, nr. 7B, Alba Iulia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Selectionarea unei case de amanet Alba Iulia potrivita este o conditie foarte importanta care ia parte la obtinerea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In continuare puteti gasi cateva recomandari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In cele mai multe din economiile globale exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, un astfel de business se poate dovedi foarte eficient – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse second-hand mult mai ieftin decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni pe platforme online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet Alba Iulia bune au un feedback bun de la clientii din trecut. Mai mult, puteti cere recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. Totodata, acest tip de magazine au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va crea o intelegere multumitoare.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca intreprinderea se afla in activitate si face tranzactii pentru mai mult timp, in acea situatie se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o imagine buna. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte apreciate. O afacere de renume pune la dispozitie in general servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si costisitoare. Prin urmare, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Alba Iulia care are mai multe locatii in oras are sanse mai mari sa fie un amanet mai credibil.