Cautati o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Examinati lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii colectate de pe web care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa furnizeaza in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Alba Iulia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Revolutiei, Bl. B5, Alba-Iulia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Vasile Goldis, nr. 7B, Alba Iulia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Selectionarea unei case de amanet Alba Iulia buna este un factor major care ia parte la obtinerea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza puteti gasi cateva sfaturi pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cea mai mare parte din economiile lumii exista perioade de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere se poate dovedi foarte eficient – acesta este un inceput prin care puteti sa tranzactionati produse la mana a doua mult mai ieftin decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o folositi ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Multe case de amanet Alba Iulia bune au recenzii pozitive de la clientii anteriori. De asemenea, se poate sa cereti sfaturi de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. De asemenea, aceste unitati au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca firma este pe piata si face tranzactii pentru mai mult timp, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa detina o imagine buna. Asadar, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat ar avea in general oferte cordiale pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. In consecinta, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Alba Iulia care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.