Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul unde locuiti? Consultati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii colectate de pe Internet care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa pun la dispozitie de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Alba Iulia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Revolutiei, Bl. B5, Alba-Iulia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Vasile Goldis, nr. 7B, Alba Iulia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Selectionarea unei case de amanet Alba Iulia buna este un factor major care faciliteaza beneficierea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. In cele de urmeaza se afla cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In aproape toate economiile Pamantului apar situatii de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, un astfel de business se poate dovedi foarte eficient – acesta este un inceput care va permite sa tranzactionati produse la mana a doua la costuri mai mici decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Alba Iulia bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. De asemenea, puteti cere indrumare de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in cazul diferitelor articole. De asemenea, o astfel de unitate au preturi prestabilite si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va crea o intelegere multumitoare.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care compania este pe piata si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa aiba un bun renume. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte apreciate. O afacere de renume pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru cumparatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate este functional inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Avantajul principal intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor crucial de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. In consecinta, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Alba Iulia care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere de incredere.