Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, am adunat informatii colectate de pe web care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie furnizeaza in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Alexandria - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Dunarii nr. 220, Bl. BM3, Alexandria 

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Dunarii, nr. 138, bl. 406, ap.5, Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Alexandria potrivita este un factor major care faciliteaza primirea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. In cele de urmeaza se afla cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In cele mai multe din economiile globale sunt momente de stagnare, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse la mana a doua mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Alexandria bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. De asemenea, puteti cere recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in cazul diferitelor articole. Totodata, o astfel de unitate au preturi initiale si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avantaj, si va crea o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

In cazul in care compania este pe piata si semneaza contracte de o perioada mai lunga, in acea situatie se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina un bun renume. Asadar, cautati o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte apreciate. Un business consacrat pune la dispozitie in general servicii prietenoase pentru consumatori care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet de calitate are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. De exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si costisitoare. Asadar, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Alexandria care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.