Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul Dvs? Aruncati o privire peste lista de mai jos, veti descoperi informatii colectate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa furnizeaza in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Alexandria - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Dunarii nr. 220, Bl. BM3, Alexandria 

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Dunarii, nr. 138, bl. 406, ap.5, Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Deciderea asupra unei case de amanet Alexandria buna este o conditie foarte importanta care faciliteaza beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos se afla cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in timp. In cea mai mare parte din economiile Pamantului apar situatii in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa comercializati produse la mana a doua mult mai ieftin decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Alexandria bune au un feedback bun de la clientii anteriori. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, acest tip de magazine au preturi initiale si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale produselor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va crea o intelegere multumitoare.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand intreprinderea functioneaza si semneaza contracte de o perioada mai lunga, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba un bun renume. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat ar avea in general oferte cordiale pentru consumatori care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet de calitate are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. Prin urmare, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Alexandria care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.