Cautati o casa de amanet in orasul unde locuiti? Examinati lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii adunate de pe web care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa pun la dispozitie de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Alexandria - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Dunarii nr. 220, Bl. BM3, Alexandria 

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Dunarii, nr. 138, bl. 406, ap.5, Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Alegerea unei case de amanet Alexandria buna este un factor major care faciliteaza primirea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza sunt cateva recomandari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de firme:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile lumii apar situatii de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa comercializati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. Cu toate acestea, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o folositi ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Multe case de amanet Alexandria bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, puteti cere indrumare de la persoane de incredere.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in cazul diferitelor articole. Totodata, o astfel de unitate au preturi prestabilite si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va crea un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

In cazul in care firma functioneaza si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, in acel caz se poate ca sa fie recunoscuta un bun renume. Prin urmare, cautati o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care beneficiaza de servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta pune la dispozitie de cele mai multe ori oferte cordiale pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

De asemenea, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. Asadar, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Alexandria care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie un amanet mai credibil.