Cautati o casa de amanet in orasul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii adunate de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Arad - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Spitalului, nr. 46, Arad

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Victor Hugo nr. 5, Arad

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Deciderea asupra unei case de amanet Arad buna este un factor determinant care faciliteaza beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In cele mai multe din economiile globale sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un inceput care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand mult mai ieftin decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Arad bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. In plus, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. De asemenea, aceste unitati au preturi prestabilite si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va crea o intelegere multumitoare.

O imagine buna este importanta

In cazul in care compania se afla in activitate si face tranzactii pentru mai mult timp, atunci se poate ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Asadar, cautati o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O afacere de renume ar oferi de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru cumparatori de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Arad care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.