Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Arad - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Spitalului, nr. 46, Arad

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Victor Hugo nr. 5, Arad

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Selectionarea unei case de amanet Arad excelenta este un factor determinant care faciliteaza beneficierea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. Mai jos sunt cateva sfaturi pentru a va ghida in alegerea a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In aproape toate economiile lumii sunt momente de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, un astfel de business se poate dovedi foarte utila – acesta este un inceput care va permite sa tranzactionati produse utilizate la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Arad bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. In plus, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, o astfel de unitate au preturi initiale si clauze de creditare. Un magazin de calitate ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale obiectelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca firma este pe piata si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, in acea situatie se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba un bun renume. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O afacere de renume ar avea in mare parte servicii atragatoare pentru clienti care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si anevoioasa. In consecinta, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Arad care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.