Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe web care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Arad - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Spitalului, nr. 46, Arad

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Victor Hugo nr. 5, Arad

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Arad buna este un factor determinant care ia parte la beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos se afla cateva recomandari pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In aproape toate economiile globale sunt momente de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, un astfel de business poate fi foarte eficient – acesta este un inceput prin care puteti sa comercializati produse second-hand mult mai ieftin decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, plus valoarea dobanzii acceptate initial inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o folositi ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Arad bune au un feedback bun de la clientii din trecut. Mai mult, se poate sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in functie de tipul de articol. Totodata, acest tip de magazine au preturi initiale si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa aflati la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Daca intreprinderea se afla in activitate si face tranzactii de o perioada mai lunga, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa detina o imagine buna. Asadar, cautati o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte potrivite. O afacere de renume ar avea in mare parte oferte cordiale pentru consumatori care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca toate articolele comercializate este functional inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Luati in considerare accesibilitatea

Locul in care se afla este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Arad care are mai multe locatii in oras are sanse mai mari sa fie un amanet mai credibil.