Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul Dvs? Consultati lista de mai jos, veti descoperi informatii colectate de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie pun la dispozitie in general urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Bacau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Marasesti, nr.110, Bacau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Balcescu, nr. 10, Bacau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Alegerea unei case de amanet Bacau potrivita este o conditie foarte importanta care ia parte la obtinerea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza sunt cateva recomandari pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In aproape toate economiile globale apar situatii in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate fi foarte utila – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa comercializati produse utilizate mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Bacau bune au un feedback bun de la clientii din trecut. Mai mult, se poate sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, o astfel de unitate au preturi initiale si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand firma este pe piata si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, in acea situatie se ia in calcul optiunea ca sa fie recunoscuta un bun renume. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte potrivite. O afacere de renume ar oferi de cele mai multe ori oferte cordiale pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si scumpa. In consecinta, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Bacau care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.