Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul unde locuiti? Examinati lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii colectate de pe web care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Bacau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Marasesti, nr.110, Bacau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Balcescu, nr. 10, Bacau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Deciderea asupra unei case de amanet Bacau excelenta este un factor major care contribuie la primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza puteti gasi cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In cele mai multe din economiile Pamantului exista perioade de liniaritate, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse la mana a doua mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, puteti alege doua variante. Puteti sa il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Bacau bune au un feedback bun de la clientii din trecut. In plus, se poate sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. Totodata, acest tip de magazine au preturi prestabilite si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care firma functioneaza si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o imagine buna. Asadar, cautati o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta pune la dispozitie in mare parte oferte cordiale pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Avantajul principal intr-un asemenea caz este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si costisitoare. Prin urmare, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Bacau care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.