Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Consultati lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa ofera de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Bacau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Marasesti, nr.110, Bacau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Balcescu, nr. 10, Bacau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Deciderea asupra unei case de amanet Bacau excelenta este un factor major care contribuie la obtinerea serviciilor pe care ni le dorim, si a unei valori cat mai mari. Mai jos sunt cateva sfaturi pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In cele mai multe din economiile lumii sunt momente de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, un astfel de business poate deveni foarte utila – acesta este un loc care va permite sa tranzactionati produse utilizate mult mai ieftin decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Bacau bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. In plus, puteti cere sfaturi de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, acest tip de magazine au preturi initiale si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

In cazul in care firma functioneaza si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba o imagine buna. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta pune la dispozitie in mare parte servicii atragatoare pentru consumatori care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. In consecinta, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Bacau care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere de incredere.