Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista de mai jos, aici veti gasi informatii colectate de pe web care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business pun la dispozitie de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Amanet Baia Mare - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Salcamului, nr. 11, Baia Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Iorga, nr. 1, Baia Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Alegerea unei case de amanet Baia Mare potrivita este o conditie foarte importanta care contribuie la primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos sunt cateva sfaturi pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile Pamantului exista perioade de stagnare, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere poate deveni foarte utila – acesta este un loc prin care puteti sa comercializati produse la mana a doua la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul va inapoia banii imprumutati, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • atunci cand imprumutatul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Atunci cand amanetati un produs, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet Baia Mare bune au un feedback bun de la clientii anteriori. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. Totodata, acest tip de magazine au preturi prestabilite si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand intreprinderea se afla in activitate si semneaza contracte de o perioada mai lunga, atunci se ia in calcul optiunea ca sa fie recunoscuta un bun renume. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O afacere de renume ar oferi de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru consumatori de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a finaliza tranzactia. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Locatia este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Baia Mare care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.