Cautati o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii de pe web care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business furnizeaza de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Baia Mare - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Salcamului, nr. 11, Baia Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Iorga, nr. 1, Baia Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Baia Mare excelenta este un factor major care ia parte la primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza puteti gasi cateva indrumari pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In cele mai multe din economiile lumii exista perioade de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, un astfel de business poate deveni foarte utila – acesta este un punct de plecare care va permite sa tranzactionati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Multe case de amanet Baia Mare bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, se poate sa cereti sfaturi de la persoane de incredere.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. Totodata, o astfel de unitate au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. O unitate profesionista ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale obiectelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati cat veti primi pentru articol in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va constitui un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Atunci cand compania se afla in activitate si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, atunci se poate ca aceasta sa aiba o imagine buna. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti de ai casei care se bucura de servicii foarte potrivite. O afacere de renume ar oferi in general servicii prietenoase pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Baia Mare care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.