Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea Dvs? Examinati lista de mai jos, am adunat informatii adunate de pe intregul Internet care sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business furnizeaza in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Baia Mare - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Salcamului, nr. 11, Baia Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Iorga, nr. 1, Baia Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Deciderea asupra unei case de amanet Baia Mare potrivita este un factor major care ia parte la obtinerea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile globale sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere poate fi foarte utila – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse la mana a doua cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Baia Mare bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. Mai mult, se poate sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. Totodata, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Atunci cand intreprinderea se afla in activitate si semneaza contracte pentru mai mult timp, in acel caz se poate ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Asadar, alegeti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii foarte apreciate. Un business consacrat ar avea in general servicii atragatoare pentru consumatori care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Asadar, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Baia Mare care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.