Cautati o casa de amanet in orasul Dvs? Consultati lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa pun la dispozitie in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Bistrita - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Florilor, nr.1, Bloc Lama, Bistrita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Dragos Voda, nr. 5, bl 14A, Bistrita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Selectionarea unei case de amanet Bistrita excelenta este un factor determinant care contribuie la primirea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile lumii exista perioade de stagnare, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, un astfel de business se poate dovedi foarte eficient – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Bistrita bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, puteti cere recomandari de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. De asemenea, o astfel de unitate au preturi initiale si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa practice preturi de piata echivalente ale produselor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa aflati cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca firma se afla in activitate si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, in acea situatie se poate ca aceasta sa aiba un bun renume. Asadar, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar oferi de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru clienti pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. Asadar, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Bistrita care are mai multe locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.