Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe web care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie pun la dispozitie de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Bistrita - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Florilor, nr.1, Bloc Lama, Bistrita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Dragos Voda, nr. 5, bl 14A, Bistrita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Alegerea unei case de amanet Bistrita buna este o conditie foarte importanta care ia parte la beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza puteti gasi cateva sfaturi pentru a va ghida in alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cele mai multe din economiile lumii exista perioade de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un loc care va permite sa tranzactionati produse la mana a doua mult mai ieftin decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni pe platforme online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Bistrita bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. De asemenea, se poate sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. De asemenea, o astfel de unitate au preturi initiale si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va crea un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand intreprinderea se afla in activitate si face tranzactii pentru mai mult timp, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Asadar, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care se bucura de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru consumatori de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a bate palma cu clientul. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si anevoioasa. Asadar, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Bistrita care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.