Aveti nevoie de o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Consultati lista de mai jos, veti descoperi informatii colectate de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa furnizeaza de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Bistrita - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Florilor, nr.1, Bloc Lama, Bistrita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Dragos Voda, nr. 5, bl 14A, Bistrita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Alegerea unei case de amanet Bistrita potrivita este o conditie foarte importanta care ia parte la beneficierea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. In cele de urmeaza puteti gasi cateva recomandari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In aproape toate economiile globale sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un inceput care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse la mana a doua cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Bistrita bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, o astfel de unitate au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. O unitate profesionista ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

In cazul in care firma este pe piata si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, atunci se poate ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar oferi de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru consumatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. Mai exact, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Locul in care se afla este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. Asadar, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Bistrita care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.