Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii de pe intregul Internet care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie ofera de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Botosani - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Bucovina, nr. 4, Botosani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Nationala nr. 141 Bl. G8, Botosani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Alegerea unei case de amanet Botosani excelenta este o conditie foarte importanta care faciliteaza obtinerea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In aproape toate economiile Pamantului sunt momente de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse la mana a doua mult mai ieftin decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o folositi ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Botosani bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in functie de tipul de articol. In acelasi timp, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Daca compania functioneaza si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, in acea situatie se poate ca sa fie recunoscuta un bun renume. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care beneficiaza de servicii foarte potrivite. Un business consacrat pune la dispozitie in mare parte servicii prietenoase pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. Asadar, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Botosani care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie un amanet mai credibil.