Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea dumneavoastra? Consultati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii de pe web care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business furnizeaza in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Botosani - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Bucovina, nr. 4, Botosani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Nationala nr. 141 Bl. G8, Botosani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Deciderea asupra unei case de amanet Botosani excelenta este un factor major care faciliteaza primirea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. In cele de urmeaza sunt cateva indrumari pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In aproape toate economiile globale sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere poate deveni foarte utila – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa comercializati produse second-hand mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Pe aceasta cale veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet Botosani bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. Mai mult, se poate sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa practice preturi de piata echivalente ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

In cazul in care compania functioneaza si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa aiba o imagine buna. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte potrivite. Un business consacrat pune la dispozitie de cele mai multe ori oferte cordiale pentru consumatori de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si costisitoare. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Botosani care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.