Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul Dvs? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii adunate de pe Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Botosani - Lista cu unitati

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Bucovina, nr. 4, Botosani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Nationala nr. 141 Bl. G8, Botosani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este cel mai bun pentru nevoile Dvs?

Deciderea asupra unei case de amanet Botosani buna este o conditie foarte importanta care ia parte la beneficierea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos sunt cateva recomandari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in timp. In aproape toate economiile globale exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere se poate dovedi foarte eficient – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa tranzactionati produse second-hand cu cheltuieli mai scazute decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Pe aceasta cale va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Multe case de amanet Botosani bune au un feedback bun de la clientii anteriori. De asemenea, puteti cere recomandari de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. De asemenea, acest tip de magazine au preturi prestabilite si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

Atunci cand intreprinderea se afla in activitate si semneaza contracte pentru mai mult timp, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba o imagine buna. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O afacere de renume ar oferi in mare parte servicii prietenoase pentru clienti pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. In consecinta, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Botosani care are mai multe locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.