Cautati o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Consultati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii adunate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business ofera de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Braila - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Calarasilor, nr. 66B, Braila

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Calarasilor, nr. 309Bis, Braila

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este o optiune potrivita pentru Dvs?

Alegerea unei case de amanet Braila excelenta este un factor major care faciliteaza beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unei valori cat mai mari. In cele de urmeaza sunt cateva recomandari pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul acestora se tot mareste in timp. In cele mai multe din economiile lumii exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere se poate dovedi foarte eficient – acesta este un inceput care va permite sa tranzactionati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet Braila bune au recenzii pozitive de la clientii anteriori. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va constitui un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Atunci cand intreprinderea este pe piata si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, in acel caz se ia in calcul optiunea ca sa fie recunoscuta un bun renume. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O afacere de renume pune la dispozitie in mare parte servicii prietenoase pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si scumpa. Asadar, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Braila care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.