Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii colectate de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Braila - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Calarasilor, nr. 66B, Braila

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Calarasilor, nr. 309Bis, Braila

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Alegerea unei case de amanet Braila potrivita este o conditie foarte importanta care contribuie la beneficierea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. Mai jos puteti gasi cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cea mai mare parte din economiile Pamantului apar situatii in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate fi foarte utila – acesta este un inceput prin care puteti sa comercializati produse utilizate la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, puteti alege doua variante. Puteti sa il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Pe aceasta cale va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Braila bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, se poate sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, o astfel de unitate au preturi initiale si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va duce la un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Daca intreprinderea se afla in activitate si face tranzactii pentru mai mult timp, in acel caz se poate ca aceasta sa detina o imagine buna. Prin urmare, cautati o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat ar avea de cele mai multe ori oferte cordiale pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a bate palma cu clientul. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Prin urmare, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Braila care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie o afacere de incredere.