Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de mai jos, veti descoperi informatii de pe web care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business ofera de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Braila - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Calarasilor, nr. 66B, Braila

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Calarasilor, nr. 309Bis, Braila

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Alegerea unei case de amanet Braila potrivita este un factor major care contribuie la primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In aproape toate economiile globale apar situatii de liniaritate, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere poate fi foarte utila – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel veti face usor o comparatie intre pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o folositi ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet Braila bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, se poate sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Orice casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. Totodata, acest tip de magazine au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va constitui un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

In cazul in care intreprinderea este pe piata si semneaza contracte de o perioada mai lunga, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa detina un bun renume. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte apreciate. Un business consacrat pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru cumparatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si anevoioasa. Asadar, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Braila care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere de incredere.