Cautati o casa de amanet in localitatea Dvs? Consultati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii de pe web care sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie pun la dispozitie de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Brasov - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti, nr. 107, Brasov

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Calea Bucuresti, nr. 87, Brasov

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Selectionarea unei case de amanet Brasov potrivita este un factor determinant care contribuie la primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza se afla cateva sfaturi pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in timp. In cea mai mare parte din economiile Pamantului apar situatii de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse utilizate mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul va inapoia banii imprumutati, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Multe case de amanet Brasov bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. In plus, aveti posibilitatea sa cereti indrumare de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice preturi de piata echivalente ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

In cazul in care compania este pe piata si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, atunci se poate ca aceasta sa detina o buna reputatie. Acestea fiind spuse, cautati o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii foarte apreciate. Un business consacrat ar avea in mare parte servicii prietenoase pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet profesionista trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. In consecinta, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Brasov care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.