Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Examinati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii de pe Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie pun la dispozitie de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Brasov - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti, nr. 107, Brasov

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Calea Bucuresti, nr. 87, Brasov

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce amanet este o optiune potrivita pentru nevoile Dvs?

Selectionarea unei case de amanet Brasov potrivita este o conditie foarte importanta care faciliteaza beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unei valori cat mai mari. Mai jos sunt cateva sfaturi pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile globale apar situatii in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un inceput prin care puteti sa tranzactionati produse la mana a doua la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni pe platforme online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Brasov bune au un feedback bun de la clientii din trecut. Mai mult, se poate sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Analizati preturile pietei

Fiecare casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va duce la o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

In cazul in care compania functioneaza si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba o imagine buna. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. O afacere de renume pune la dispozitie in general servicii atragatoare pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Avantajul principal intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si costisitoare. Asadar, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Brasov care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.