Cautati o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista de mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Brasov - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti, nr. 107, Brasov

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Calea Bucuresti, nr. 87, Brasov

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Brasov buna este un factor determinant care faciliteaza primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In continuare sunt cateva sfaturi pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in timp. In aproape toate economiile lumii exista perioade de stagnare, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un inceput prin care puteti sa comercializati produse second-hand mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Brasov bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. De asemenea, se poate sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va constitui un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand compania functioneaza si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Asadar, alegeti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti fideli care se bucura de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta ar avea in mare parte servicii atragatoare pentru clienti de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. Asadar, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Brasov care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie o afacere de incredere.