Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Examinati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii colectate de pe web care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business ofera de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Bucuresti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Soseaua Pantelimon, nr. 248-250, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Margeanului, nr. 73, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Bucuresti excelenta este un factor determinant care ia parte la beneficierea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza puteti gasi cateva recomandari pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In aproape toate economiile lumii apar situatii de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere se poate dovedi foarte utila – acesta este un punct de plecare care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care planuiti sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Bucuresti bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. In plus, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la persoane de incredere.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. Totodata, o astfel de unitate au preturi prestabilite si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va duce la un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Atunci cand firma functioneaza si semneaza contracte de o perioada mai lunga, atunci se ia in calcul optiunea ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. Un business consacrat pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru consumatori de lunga durata.

Onestitate

O casa de amanet de calitate are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si costisitoare. Asadar, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Bucuresti care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie un amanet mai credibil.