Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii de pe web care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business ofera in general urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Bucuresti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Soseaua Pantelimon, nr. 248-250, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Margeanului, nr. 73, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

In ce fel sa selectati un amanet?

Deciderea asupra unei case de amanet Bucuresti buna este un factor major care faciliteaza beneficierea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare sunt cateva sfaturi pentru a va ajuta in procesul de triere a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cele mai multe din economiile globale exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse la mana a doua la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Bucuresti bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, se poate sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. De asemenea, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. O unitate profesionista ar trebui sa practice preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va duce la o intelegere multumitoare.

O imagine buna este importanta

In cazul in care firma functioneaza si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, atunci se poate ca aceasta sa detina o imagine buna. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat pune la dispozitie de cele mai multe ori oferte cordiale pentru consumatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

Mai mult, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. O deplasare lunga ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Bucuresti care are mai multe locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.