Cautati o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Bucuresti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Soseaua Pantelimon, nr. 248-250, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Margeanului, nr. 73, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Deciderea asupra unei case de amanet Bucuresti excelenta este un factor determinant care contribuie la obtinerea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos puteti gasi cateva indrumari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In aproape toate economiile globale apar situatii de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un inceput prin care puteti sa comercializati produse la mana a doua cu cheltuieli mai scazute decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita in termenul stabilit prin contract;

  • atunci cand imprumutatul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Pe aceasta cale veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care intentionati sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Bucuresti bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. In plus, se poate sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, o astfel de unitate au preturi initiale si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va constitui o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Daca firma functioneaza si semneaza contracte de o perioada mai lunga, in acea situatie se poate ca aceasta sa detina un bun renume. Prin urmare, cautati o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O afacere de renume ar avea de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru consumatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si scumpa. Asadar, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Bucuresti care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie o afacere de incredere.