Cautati o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii de pe Internet care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business pun la dispozitie de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Buzau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Garii, nr. 34, Buzau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Nicolae Balcescu, nr. 2, Buzau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Selectionarea unei case de amanet Buzau excelenta este un factor determinant care faciliteaza primirea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de firme:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In aproape toate economiile globale apar situatii de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un loc care va permite sa tranzactionati produse la mana a doua mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, plus valoarea dobanzii acceptate initial inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Pe aceasta cale va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Buzau bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, aceste unitati au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa aflati cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca intreprinderea functioneaza si semneaza contracte pentru mai mult timp, in acea situatie se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba o imagine buna. Asadar, alegeti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care beneficiaza de servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar oferi in general servicii atragatoare pentru clienti care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. In consecinta, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Buzau care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.