Cautati o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Examinati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business furnizeaza de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Buzau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Garii, nr. 34, Buzau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Nicolae Balcescu, nr. 2, Buzau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Selectionarea unei case de amanet Buzau potrivita este un factor major care contribuie la obtinerea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare sunt cateva sfaturi pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In cele mai multe din economiile lumii apar situatii in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, un astfel de business poate deveni foarte utila – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse la mana a doua la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care planuiti sa o folositi ar trebui sa fie pe primul loc cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Buzau bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. In acelasi timp, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va duce la o intelegere multumitoare.

O imagine buna este importanta

Daca compania se afla in activitate si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care se bucura de servicii foarte potrivite. O afacere de renume ar avea in general servicii atragatoare pentru clienti care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Locul in care se afla este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. In consecinta, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Buzau care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.