Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Examinati lista de mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie ofera de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Amanet Buzau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Garii, nr. 34, Buzau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Nicolae Balcescu, nr. 2, Buzau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa va decideti asupra unui amanet?

Alegerea unei case de amanet Buzau potrivita este un factor determinant care ia parte la primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza sunt cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cele mai multe din economiile lumii apar situatii de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Pe aceasta cale veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Buzau bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, puteti cere recomandari de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in functie de tipul de articol. De asemenea, acest tip de magazine au preturi initiale si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va constitui un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand firma functioneaza si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, in acea situatie se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina un bun renume. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O afacere de renume ar oferi de cele mai multe ori oferte cordiale pentru clienti de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal intr-un asemenea caz este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. Prin urmare, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Buzau care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.