Cautati o casa de amanet in orasul unde locuiti? Consultati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business furnizeaza de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Calarasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Prelungirea Bucuresti, nr. 21-22, Bl. M2, Calarasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Deciderea asupra unei case de amanet Calarasi excelenta este un factor major care contribuie la primirea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza sunt cateva recomandari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cele mai multe din economiile Pamantului exista perioade de stagnare, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un inceput care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse la mana a doua la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. Pe aceasta cale veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o folositi ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Calarasi bune au un feedback bun de la clientii anteriori. Mai mult, puteti cere recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, aceste unitati prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va crea un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Atunci cand intreprinderea functioneaza si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, in acea situatie exista posibilitatea ca sa fie recunoscuta o buna reputatie. Asadar, gasiti o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat pune la dispozitie in general oferte cordiale pentru clienti de lunga durata.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor crucial de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Calarasi care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.