Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii de pe Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie ofera in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Calarasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Prelungirea Bucuresti, nr. 21-22, Bl. M2, Calarasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Selectionarea unei case de amanet Calarasi buna este o conditie foarte importanta care faciliteaza beneficierea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. Mai jos puteti gasi cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in timp. In aproape toate economiile Pamantului sunt momente de liniaritate, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere poate deveni foarte eficient – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse second-hand cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Calarasi bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, puteti cere sfaturi de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Fiecare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in cazul diferitelor articole. Totodata, acest tip de magazine au preturi prestabilite si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va duce la o intelegere multumitoare.

O imagine buna este importanta

In cazul in care firma este pe piata si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, in acea situatie se poate ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta pune la dispozitie in general servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet profesionista trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. De exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor crucial de avut in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Prin urmare, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Calarasi care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere de incredere.