Cautati o casa de amanet in orasul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de mai jos, aici veti gasi informatii de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa ofera de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Calarasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Prelungirea Bucuresti, nr. 21-22, Bl. M2, Calarasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa selectati un amanet?

Alegerea unei case de amanet Calarasi potrivita este o conditie foarte importanta care faciliteaza primirea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare se afla cateva recomandari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in timp. In cea mai mare parte din economiile lumii apar situatii de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere poate fi foarte utila – acesta este un inceput prin care puteti sa tranzactionati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Calarasi bune au un feedback bun de la clientii anteriori. Mai mult, puteti cere indrumare de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, acest tip de magazine au preturi initiale si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Daca intreprinderea se afla in activitate si desfasoara operatiuni intr-un interval de timp prelungit, in acel caz se poate ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Asadar, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta pune la dispozitie in mare parte servicii atragatoare pentru cumparatori care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Locatia este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si costisitoare. Asadar, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Calarasi care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie un amanet mai credibil.