Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul Dvs? Examinati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii adunate de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Cluj - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. George Baritiu, nr. 16, Cluj-Napoca

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 13-15, Cluj-Napoca

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Cluj Napoca buna este o conditie foarte importanta care ia parte la obtinerea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare sunt cateva sfaturi pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cele mai multe din economiile lumii exista perioade de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere poate fi foarte utila – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate mult mai ieftin decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Cluj Napoca bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. Mai mult, se poate sa cereti indrumare de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, aceste unitati prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

Daca intreprinderea functioneaza si semneaza contracte de o perioada mai lunga, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa detina un bun renume. Asadar, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care se bucura de servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar avea de cele mai multe ori oferte cordiale pentru clienti de lunga durata.

Onestitate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si scumpa. Asadar, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Cluj Napoca care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.