Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul Dvs? Examinati lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii colectate de pe Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie furnizeaza de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Cluj - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. George Baritiu, nr. 16, Cluj-Napoca

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 13-15, Cluj-Napoca

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Alegerea unei case de amanet Cluj Napoca buna este un factor determinant care contribuie la obtinerea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In continuare sunt cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de triere a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In cea mai mare parte din economiile Pamantului apar situatii de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, un astfel de business poate deveni foarte utila – acesta este un punct de plecare care va permite sa tranzactionati produse la mana a doua mult mai ieftin decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Cluj Napoca bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. De asemenea, puteti cere recomandari de la persoane de incredere.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. In acelasi timp, aceste unitati au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va constitui un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca compania este pe piata si semneaza contracte de o perioada mai lunga, in acel caz se poate ca aceasta sa detina o buna reputatie. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta pune la dispozitie de cele mai multe ori oferte cordiale pentru cumparatori de lunga durata.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. O deplasare lunga ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Prin urmare, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Cluj Napoca care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.