Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Consultati lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii de pe Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie furnizeaza de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Cluj - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. George Baritiu, nr. 16, Cluj-Napoca

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 13-15, Cluj-Napoca

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este cel mai bun pentru Dvs?

Deciderea asupra unei case de amanet Cluj Napoca excelenta este un factor determinant care faciliteaza beneficierea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In aproape toate economiile Pamantului sunt momente de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, un astfel de business se poate dovedi foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va permite sa tranzactionati produse second-hand mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. In schimb, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Cluj Napoca bune au un feedback bun de la clientii din trecut. De asemenea, puteti cere recomandari de la persoane de incredere.

Analizati preturile pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, acest tip de magazine au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale obiectelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati cat veti primi pentru articol in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

Daca firma functioneaza si semneaza contracte de o perioada mai lunga, atunci exista posibilitatea ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat ar oferi in general servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet de calitate are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Cluj Napoca care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.