Cautati o casa de amanet in localitatea dumneavoastra? Examinati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii de pe web care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie ofera de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Constanta - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Amurgului, nr. 59, Constanta

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Liliacului, nr. 24, Constanta

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

In ce fel sa va decideti asupra unui amanet?

Deciderea asupra unei case de amanet Constanta excelenta este un factor major care ia parte la primirea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos se afla cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in timp. In aproape toate economiile globale exista perioade de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, un astfel de business poate fi foarte utila – acesta este un loc care va permite sa tranzactionati produse la mana a doua cu cheltuieli mai scazute decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Constanta bune au un feedback bun de la clientii anteriori. In plus, puteti cere indrumare de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa aflati cat veti primi pentru articol in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va crea un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

Atunci cand compania se afla in activitate si semneaza contracte pentru mai mult timp, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina un bun renume. Asadar, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta ar oferi in mare parte oferte cordiale pentru clienti de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si scumpa. Asadar, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Constanta care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.