Cautati o casa de amanet in municipiul Dvs? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii colectate de pe Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie furnizeaza de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Constanta - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Amurgului, nr. 59, Constanta

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Liliacului, nr. 24, Constanta

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Constanta buna este un factor major care contribuie la primirea unor servicii de calitate, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza sunt cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In aproape toate economiile lumii sunt momente de stagnare, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita in termenul stabilit prin contract;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Constanta bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. In plus, se poate sa cereti recomandari de la persoane de incredere.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in cazul diferitelor articole. Totodata, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

Atunci cand intreprinderea functioneaza si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Asadar, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. O afacere de renume ar avea in mare parte servicii prietenoase pentru cumparatori care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si anevoioasa. In consecinta, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Constanta care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.