Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Examinati lista de mai jos, am adunat informatii adunate de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa pun la dispozitie in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Constanta - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Amurgului, nr. 59, Constanta

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Liliacului, nr. 24, Constanta

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Constanta potrivita este un factor major care contribuie la primirea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. In cele de urmeaza puteti gasi cateva sfaturi pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cele mai multe din economiile Pamantului exista perioade de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, un astfel de business poate deveni foarte utila – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Constanta bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti indrumare de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, aceste unitati prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avantaj, si va duce la o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

In cazul in care compania este pe piata si face tranzactii pentru mai mult timp, in acel caz se poate ca aceasta sa aiba o imagine buna. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta ar avea de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si anevoioasa. In consecinta, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Constanta care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie un amanet mai credibil.