Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii colectate de pe Internet care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Craiova - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul 1 Mai, nr. 53, bl. M15A, Craiova

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti, nr. 58, Bl. D2, Craiova

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Deciderea asupra unei case de amanet Craiova excelenta este un factor major care faciliteaza primirea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. In continuare puteti gasi cateva recomandari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in timp. In cele mai multe din economiile lumii apar situatii de liniaritate, sau apare o criza economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate deveni foarte eficient – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse la mana a doua la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • atunci cand imprumutatul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, va recomandam sa aflati informatii despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni pe platforme online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet Craiova bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. Totodata, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si clauze de creditare. Un magazin de calitate ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va crea o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Daca firma se afla in activitate si face tranzactii de o perioada mai lunga, in acea situatie se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina un bun renume. Prin urmare, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta ar oferi in mare parte servicii prietenoase pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi ar fi nu doar inconvenienta, ci si scumpa. In consecinta, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Craiova care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.