Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe web care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business furnizeaza de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Amanet Craiova - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul 1 Mai, nr. 53, bl. M15A, Craiova

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti, nr. 58, Bl. D2, Craiova

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este cel mai bun pentru nevoile Dvs?

Selectionarea unei case de amanet Craiova buna este un factor determinant care ia parte la beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare se afla cateva indrumari pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cele mai multe din economiile globale apar situatii in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate fi foarte utila – acesta este un inceput care va permite sa tranzactionati produse second-hand cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Craiova bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, puteti cere indrumare de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in functie de tipul de articol. Totodata, o astfel de unitate au preturi initiale si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va crea o intelegere multumitoare.

O imagine buna este importanta

Atunci cand compania se afla in activitate si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina un bun renume. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta ar oferi de cele mai multe ori oferte cordiale pentru clienti pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca toate articolele comercializate este functional inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si anevoioasa. In consecinta, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Craiova care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.