Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul unde locuiti? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie ofera de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Craiova - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul 1 Mai, nr. 53, bl. M15A, Craiova

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti, nr. 58, Bl. D2, Craiova

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Selectionarea unei case de amanet Craiova buna este un factor major care faciliteaza beneficierea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza se afla cateva recomandari pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile Pamantului apar situatii de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un loc care va permite sa tranzactionati produse la mana a doua mult mai ieftin decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Craiova bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. In plus, puteti cere recomandari de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. In acelasi timp, o astfel de unitate au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. O unitate profesionista ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale produselor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va constitui un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca intreprinderea este pe piata si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa aiba o imagine buna. Asadar, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat pune la dispozitie in general oferte cordiale pentru consumatori care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. Prin urmare, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Craiova care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.