Cautati o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Examinati lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii colectate de pe web care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Deva - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Horia, Bl. 88, sc.1, et.9, ap. 38, Deva

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Ion Creanga, Bl. 29, parter, Deva,

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Deva excelenta este un factor determinant care faciliteaza obtinerea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos se afla cateva sfaturi pentru a va ajuta in procesul de triere a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In cele mai multe din economiile Pamantului exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa comercializati produse second-hand la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita in termenul stabilit prin contract;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Deva bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, puteti cere sfaturi de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, o astfel de unitate au preturi initiale si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va crea un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

In cazul in care intreprinderea functioneaza si desfasoara operatiuni intr-un interval de timp prelungit, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta ar avea in mare parte servicii prietenoase pentru clienti pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. Prin urmare, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Deva care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.