Aveti nevoie de o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Consultati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii colectate de pe Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business furnizeaza in general urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Deva - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Horia, Bl. 88, sc.1, et.9, ap. 38, Deva

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Ion Creanga, Bl. 29, parter, Deva,

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce amanet este cel mai bun pentru Dvs?

Deciderea asupra unei case de amanet Deva excelenta este o conditie foarte importanta care faciliteaza primirea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul acestora se tot mareste in timp. In cea mai mare parte din economiile lumii exista perioade de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, un astfel de business se poate dovedi foarte eficient – acesta este un loc prin care puteti sa tranzactionati produse la mana a doua cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Pe aceasta cale veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Deva bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti indrumare de la cei apropiati.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. De asemenea, acest tip de magazine au preturi initiale si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

In cazul in care firma este pe piata si semneaza contracte de o perioada mai lunga, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba un bun renume. Asadar, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta ar avea in mare parte servicii atragatoare pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. O deplasare lunga ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Deva care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.