Cautati o casa de amanet in municipiul Dvs? Examinati lista de mai jos, am adunat informatii de pe web care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business ofera in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Deva - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Horia, Bl. 88, sc.1, et.9, ap. 38, Deva

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Ion Creanga, Bl. 29, parter, Deva,

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Selectionarea unei case de amanet Deva buna este un factor determinant care faciliteaza primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos se afla cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile lumii exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, un astfel de business poate deveni foarte prolific – acesta este un loc prin care puteti sa comercializati produse utilizate mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. Pe aceasta cale veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Deva bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, se poate sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, aceste unitati au preturi initiale si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa aflati cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca compania este pe piata si face tranzactii de o perioada mai lunga, in acel caz se poate ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte potrivite. O afacere de renume pune la dispozitie in general servicii prietenoase pentru consumatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. In consecinta, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Deva care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.