Aveti nevoie de o casa de amanet in orasul Dvs? Examinati lista de mai jos, aici veti gasi informatii colectate de pe intregul Internet care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa ofera de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Drobeta Turnu Severin - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. I.C. Bratianu, nr. 14, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Crisan, nr. 25, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce amanet este o optiune potrivita pentru Dvs?

Deciderea asupra unei case de amanet Drobeta Turnu Severin buna este un factor determinant care faciliteaza obtinerea unor servicii de calitate, si a unei valori cat mai mari. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul acestora se tot mareste in timp. In cea mai mare parte din economiile Pamantului sunt momente de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in astfel de timpuri, un astfel de business poate fi foarte eficient – acesta este un inceput prin care puteti sa tranzactionati produse la mana a doua cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel veti face usor o comparatie intre pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Drobeta Turnu Severin bune au un feedback bun de la clientii din trecut. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. In acelasi timp, o astfel de unitate au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. O unitate profesionista ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va crea un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

In cazul in care firma se afla in activitate si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Prin urmare, cautati o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar oferi in general servicii prietenoase pentru consumatori care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Locatia este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si costisitoare. Prin urmare, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Drobeta Turnu Severin care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.