Aveti nevoie de o casa de amanet in orasul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de mai jos, veti descoperi informatii colectate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Drobeta Turnu Severin - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. I.C. Bratianu, nr. 14, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Crisan, nr. 25, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Deciderea asupra unei case de amanet Drobeta Turnu Severin buna este un factor determinant care ia parte la obtinerea unor servicii de calitate, si a unei valori cat mai mari. Mai jos se afla cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In aproape toate economiile lumii exista perioade de stagnare, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate deveni foarte utila – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa tranzactionati produse second-hand cu cheltuieli mai scazute decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet Drobeta Turnu Severin bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, puteti cere sfaturi de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va constitui un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

Atunci cand firma este pe piata si semneaza contracte pentru mai mult timp, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o imagine buna. Asadar, cautati o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru clienti pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. Prin urmare, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Drobeta Turnu Severin care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.