Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii de pe web care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie pun la dispozitie de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Drobeta Turnu Severin - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. I.C. Bratianu, nr. 14, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Crisan, nr. 25, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Drobeta Turnu Severin excelenta este un factor major care faciliteaza obtinerea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare se afla cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In aproape toate economiile lumii apar situatii de stagnare, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere se poate dovedi foarte eficient – acesta este un inceput prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. Cu toate acestea, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o folositi ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Drobeta Turnu Severin bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, se poate sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in functie de tipul de articol. In acelasi timp, acest tip de magazine au preturi initiale si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va duce la o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care intreprinderea se afla in activitate si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Asadar, gasiti o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta ar avea in general servicii atragatoare pentru clienti care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. De exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. Asadar, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Drobeta Turnu Severin care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.