Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul Dvs? Examinati lista de mai jos, am adunat informatii colectate de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa furnizeaza in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Focsani - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Moldovei, nr. 32, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Focsani excelenta este un factor major care contribuie la beneficierea unor servicii de calitate, si a unei valori cat mai mari. In continuare puteti gasi cateva sfaturi pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In aproape toate economiile Pamantului sunt momente de liniaritate, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un inceput prin care puteti sa comercializati produse la mana a doua mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Cand duceti articolul la amanet, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o folositi ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Focsani bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, puteti cere indrumare de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, acest tip de magazine au preturi initiale si clauze de creditare. Un magazin de calitate ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

Atunci cand firma este pe piata si face tranzactii de o perioada mai lunga, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o imagine buna. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta ar avea in general servicii prietenoase pentru cumparatori care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt factor crucial de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si scumpa. Prin urmare, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Focsani care are mai multe locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.