Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul Dvs? Consultati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii de pe Internet care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa ofera in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Amanet Focsani - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Moldovei, nr. 32, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce amanet este o alegere excelenta pentru nevoile Dvs?

Alegerea unei case de amanet Focsani potrivita este o conditie foarte importanta care faciliteaza primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza sunt cateva indrumari pentru a va ghida in alegerea a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In cele mai multe din economiile lumii exista perioade de liniaritate, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Cand duceti articolul la amanet, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet Focsani bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, aveti posibilitatea sa cereti indrumare de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, o astfel de unitate au preturi prestabilite si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va duce la un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca firma functioneaza si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Asadar, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat pune la dispozitie de cele mai multe ori oferte cordiale pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet profesionista trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. De exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Focsani care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie un amanet mai credibil.