Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Consultati lista prezentata mai jos, am adunat informatii colectate de pe Internet care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa pun la dispozitie de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Focsani - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Moldovei, nr. 32, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Alegerea unei case de amanet Focsani potrivita este un factor major care ia parte la primirea unor servicii de calitate, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos puteti gasi cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In aproape toate economiile globale sunt momente de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Puteti sa il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Focsani bune au un feedback bun de la clientii din trecut. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti indrumare de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. De asemenea, o astfel de unitate au preturi initiale si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

Daca intreprinderea este pe piata si face tranzactii pentru mai mult timp, in acea situatie se poate ca aceasta sa detina o buna reputatie. Acestea fiind spuse, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. O afacere de renume ar oferi de cele mai multe ori oferte cordiale pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si scumpa. In consecinta, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Focsani care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.