Cautati o casa de amanet in localitatea Dvs? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Galati - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Otelarilor, Galati

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Siderurgistilor, nr. 22, bl. SD8A, Galati

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Galati buna este un factor determinant care contribuie la beneficierea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos puteti gasi cateva recomandari pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile Pamantului exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse utilizate mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Pe aceasta cale veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o folositi ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Galati bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. De asemenea, puteti cere recomandari de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, o astfel de unitate au preturi prestabilite si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avantaj, si va duce la un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand compania functioneaza si semneaza contracte de o perioada mai lunga, in acea situatie se poate ca aceasta sa detina o buna reputatie. Asadar, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta pune la dispozitie in mare parte servicii atragatoare pentru clienti care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate are obligatia de a se asigura ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. Prin urmare, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Galati care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.