Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Consultati lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii adunate de pe web care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie ofera de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Amanet Galati - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Otelarilor, Galati

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Siderurgistilor, nr. 22, bl. SD8A, Galati

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este mai potrivit pentru Dvs?

Deciderea asupra unei case de amanet Galati buna este un factor major care ia parte la beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare se afla cateva recomandari pentru a va ghida in alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In cele mai multe din economiile lumii sunt momente de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un loc care va permite sa comercializati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Galati bune au recenzii pozitive de la clientii anteriori. In plus, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. De asemenea, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care firma functioneaza si face tranzactii pentru mai mult timp, in acea situatie exista posibilitatea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta ar oferi de cele mai multe ori oferte cordiale pentru clienti de lunga durata.

Onestitate

O casa de amanet de calitate are obligatia de a se asigura ca toate articolele comercializate este functional inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

Mai mult, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. Asadar, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Galati care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.