Aveti nevoie de o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Consultati lista de mai jos, veti descoperi informatii colectate de pe Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business furnizeaza de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Galati - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Otelarilor, Galati

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Siderurgistilor, nr. 22, bl. SD8A, Galati

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Selectionarea unei case de amanet Galati buna este o conditie foarte importanta care faciliteaza obtinerea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza sunt cateva indrumari pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul acestora se tot mareste in timp. In cea mai mare parte din economiile globale apar situatii de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un loc care va permite sa tranzactionati produse utilizate la costuri mai mici decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Galati bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, aveti posibilitatea sa cereti indrumare de la persoane de incredere.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in functie de tipul de articol. De asemenea, o astfel de unitate au preturi prestabilite si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va constitui un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Daca intreprinderea se afla in activitate si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, in acel caz se poate ca aceasta sa aiba o imagine buna. Asadar, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. Un business consacrat pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru clienti care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si scumpa. In consecinta, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Galati care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.