Cautati o casa de amanet in municipiul Dvs? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii adunate de pe Internet care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa ofera de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Giurgiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Garii, nr. 75, Giurgiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

In ce fel sa alegeti un amanet?

Selectionarea unei case de amanet Giurgiu potrivita este un factor major care faciliteaza obtinerea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare sunt cateva sfaturi pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cele mai multe din economiile Pamantului sunt momente de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, un astfel de business poate fi foarte eficient – acesta este un inceput prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse la mana a doua mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet Giurgiu bune au recenzii pozitive de la clientii anteriori. In plus, se poate sa cereti indrumare de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va duce la o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

Daca firma functioneaza si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa detina o imagine buna. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte apreciate. O afacere de renume ar oferi in general servicii atragatoare pentru consumatori care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca toate articolele comercializate este functional inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.