Cautati o casa de amanet in municipiul Dvs? Consultati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii colectate de pe web care sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Giurgiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Garii, nr. 75, Giurgiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Deciderea asupra unei case de amanet Giurgiu buna este un factor major care ia parte la obtinerea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza puteti gasi cateva sfaturi pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In cele mai multe din economiile Pamantului exista perioade de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere se poate dovedi foarte utila – acesta este un punct de plecare care va permite sa tranzactionati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu trebuie sa sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Giurgiu bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. De asemenea, puteti cere recomandari de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

O imagine buna este importanta

In cazul in care intreprinderea functioneaza si face tranzactii de o perioada mai lunga, in acel caz se ia in calcul optiunea ca sa fie recunoscuta o buna reputatie. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar oferi in mare parte servicii prietenoase pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal intr-un asemenea caz este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.