Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii adunate de pe Internet care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie furnizeaza in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Giurgiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Garii, nr. 75, Giurgiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Deciderea asupra unei case de amanet Giurgiu excelenta este un factor major care faciliteaza primirea unor servicii de calitate, si a unui cost cat mai scazut. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in timp. In cea mai mare parte din economiile Pamantului exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, un astfel de business poate deveni foarte utila – acesta este un inceput prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet Giurgiu bune au un feedback bun de la clientii anteriori. Mai mult, se poate sa cereti recomandari de la persoane de incredere.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, o astfel de unitate au preturi prestabilite si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice preturi de piata echivalente ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va constitui un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Daca compania este pe piata si face tranzactii de o perioada mai lunga, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Asadar, cautati o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti de ai casei care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta pune la dispozitie in mare parte oferte cordiale pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.