Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul Dvs? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii de pe web care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business furnizeaza de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Iasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 101, Iasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Nicolae Iorga, nr. 61, Iasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este o alegere excelenta pentru nevoile Dvs?

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Alegerea unei case de amanet Iasi buna este un factor determinant care faciliteaza primirea unor servicii de calitate, si a unui cost cat mai scazut. In continuare se afla cateva indrumari pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In cea mai mare parte din economiile globale sunt momente de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere poate deveni foarte eficient – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse la mana a doua mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet Iasi bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la persoane de incredere.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. De asemenea, acest tip de magazine au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va constitui o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Daca intreprinderea este pe piata si desfasoara operatiuni intr-un interval de timp prelungit, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Prin urmare, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta ar oferi in mare parte servicii atragatoare pentru clienti pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet de calitate are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt factor crucial de avut in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. Prin urmare, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Iasi care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.