Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea Dvs? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii colectate de pe web care sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa ofera de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Iasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 101, Iasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Nicolae Iorga, nr. 61, Iasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Deciderea asupra unei case de amanet Iasi excelenta este un factor major care faciliteaza beneficierea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza se afla cateva recomandari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cele mai multe din economiile lumii sunt momente de liniaritate, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, un astfel de business poate deveni foarte utila – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse second-hand mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Iasi bune au un feedback bun de la clientii din trecut. De asemenea, se poate sa cereti indrumare de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, aceste unitati au preturi prestabilite si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

In cazul in care firma functioneaza si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, atunci exista posibilitatea ca sa fie recunoscuta un bun renume. Asadar, alegeti o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte potrivite. O afacere de renume ar oferi de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru consumatori de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca toate articolele comercializate este functional inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. In consecinta, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Iasi care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.