Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul unde locuiti? Examinati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii colectate de pe web care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie ofera de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Iasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 101, Iasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Nicolae Iorga, nr. 61, Iasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Iasi potrivita este o conditie foarte importanta care contribuie la beneficierea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. In continuare se afla cateva indrumari pentru a va ghida in alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In aproape toate economiile lumii exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa comercializati produse utilizate la costuri mai mici decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Iasi bune au recenzii pozitive de la clientii anteriori. In plus, puteti cere indrumare de la persoane de incredere.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. Totodata, aceste unitati prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va crea un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

Daca firma este pe piata si semneaza contracte de o perioada mai lunga, in acea situatie exista posibilitatea ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Asadar, alegeti o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti de ai casei care se bucura de servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar oferi in mare parte servicii prietenoase pentru clienti de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a finaliza tranzactia. De exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si scumpa. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Iasi care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.