Cautati o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista de mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe web care sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa ofera in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Amanet Miercurea Ciuc - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

RTG

Fara recenzii
0/5

Str. Kossuth Lajos, nr. 29, Miercurea Ciuc

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Aleea Pictor Nagy Istvan, nr. 2/B, Miercurea Ciuc

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce amanet este o alegere excelenta pentru nevoile Dvs?

Selectionarea unei case de amanet Miercurea Ciuc excelenta este un factor determinant care faciliteaza beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unei valori cat mai mari. Mai jos se afla cateva sfaturi pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In cele mai multe din economiile globale apar situatii de stagnare, sau apare o criza economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa comercializati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Miercurea Ciuc bune au un feedback bun de la clientii din trecut. Mai mult, se poate sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. In acelasi timp, aceste unitati au preturi prestabilite si clauze de creditare. Un magazin de calitate ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

Atunci cand compania se afla in activitate si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, in acea situatie exista posibilitatea ca aceasta sa detina o imagine buna. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta ar oferi de cele mai multe ori oferte cordiale pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. Asadar, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Miercurea Ciuc care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.