Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Consultati lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii adunate de pe web care sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa pun la dispozitie in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Miercurea Ciuc - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

RTG

Fara recenzii
0/5

Str. Kossuth Lajos, nr. 29, Miercurea Ciuc

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Aleea Pictor Nagy Istvan, nr. 2/B, Miercurea Ciuc

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Alegerea unei case de amanet Miercurea Ciuc excelenta este un factor determinant care faciliteaza primirea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza puteti gasi cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In aproape toate economiile globale sunt momente de stagnare, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va permite sa comercializati produse utilizate la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Miercurea Ciuc bune au un feedback bun de la clientii din trecut. Mai mult, se poate sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. Totodata, aceste unitati prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

In cazul in care firma se afla in activitate si face tranzactii pentru mai mult timp, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta ar oferi in mare parte oferte cordiale pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. De exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si scumpa. Asadar, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Miercurea Ciuc care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.