Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul unde locuiti? Examinati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii de pe web care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa pun la dispozitie de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Miercurea Ciuc - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

RTG

Fara recenzii
0/5

Str. Kossuth Lajos, nr. 29, Miercurea Ciuc

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Aleea Pictor Nagy Istvan, nr. 2/B, Miercurea Ciuc

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Miercurea Ciuc potrivita este un factor determinant care contribuie la primirea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza puteti gasi cateva recomandari pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile lumii exista perioade de stagnare, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Miercurea Ciuc bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. Totodata, aceste unitati au preturi initiale si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care compania functioneaza si semneaza contracte de o perioada mai lunga, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti de ai casei care se bucura de servicii foarte apreciate. Un business consacrat ar avea in mare parte servicii atragatoare pentru clienti pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi ar fi nu doar inconvenienta, ci si scumpa. Asadar, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Miercurea Ciuc care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.