Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business ofera in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Oradea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Ady Endre, nr. 50, Oradea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Moscovei, nr. 7, Oradea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Oradea excelenta este un factor major care faciliteaza primirea unor servicii de calitate, si a unei valori cat mai mari. In cele de urmeaza sunt cateva indrumari pentru a va ghida in alegerea a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In cele mai multe din economiile Pamantului sunt momente de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un loc care va permite sa comercializati produse la mana a doua la costuri mai mici decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Oradea bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, puteti cere recomandari de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, este de ajutor sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va constitui un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand firma functioneaza si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, in acea situatie exista posibilitatea ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Asadar, alegeti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta ar oferi in mare parte oferte cordiale pentru cumparatori care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. De exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Luati in considerare accesibilitatea

Locul in care se afla este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. In consecinta, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Oradea care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere de incredere.