Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul Dvs? Examinati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii adunate de pe Internet care sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa furnizeaza de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Oradea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Ady Endre, nr. 50, Oradea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Moscovei, nr. 7, Oradea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Oradea potrivita este un factor major care faciliteaza beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unei valori cat mai mari. In continuare sunt cateva sfaturi pentru a va ajuta in procesul de triere a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In aproape toate economiile Pamantului exista perioade de liniaritate, sau apare o criza economica, si in aceste situatii, un astfel de business poate deveni foarte prolific – acesta este un inceput prin care puteti sa comercializati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu trebuie sa sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet Oradea bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la persoane de incredere.

Analizati preturile pietei

Fiecare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. Totodata, aceste unitati prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va duce la o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

Daca intreprinderea functioneaza si face tranzactii pentru mai mult timp, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o imagine buna. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care beneficiaza de servicii foarte apreciate. Un business consacrat ar oferi in general servicii prietenoase pentru cumparatori care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si costisitoare. Prin urmare, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Oradea care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.