Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul Dvs? Examinati lista de mai jos, aici veti gasi informatii colectate de pe web care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie ofera de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Oradea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Ady Endre, nr. 50, Oradea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Moscovei, nr. 7, Oradea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti un amanet?

Alegerea unei case de amanet Oradea potrivita este un factor major care faciliteaza primirea unor servicii de calitate, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos sunt cateva indrumari pentru a va ghida in alegerea a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul acestora se tot mareste in timp. In cele mai multe din economiile lumii exista perioade de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere se poate dovedi foarte utila – acesta este un punct de plecare care va permite sa tranzactionati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, plus valoarea dobanzii acceptate initial inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet Oradea bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. In plus, se poate sa cereti indrumare de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, o astfel de unitate au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va duce la un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Daca intreprinderea se afla in activitate si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca toate articolele comercializate este functional inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

De asemenea, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. In consecinta, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Oradea care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie un amanet mai credibil.