Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii adunate de pe web care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie furnizeaza de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Piatra Neamt - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Stefan cel Mare, nr.7, Piatra Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Traian, nr. 76, Piatra Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti un amanet?

Alegerea unei case de amanet Piatra Neamt buna este o conditie foarte importanta care ia parte la obtinerea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos se afla cateva indrumari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cea mai mare parte din economiile Pamantului exista perioade de stagnare, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, un astfel de business poate fi foarte utila – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa comercializati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Piatra Neamt bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. Totodata, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

O imagine buna este importanta

Atunci cand compania se afla in activitate si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, in acel caz se ia in calcul optiunea ca sa fie recunoscuta un bun renume. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii foarte apreciate. Un business consacrat pune la dispozitie in general servicii atragatoare pentru clienti care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si costisitoare. In consecinta, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Piatra Neamt care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.