Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul unde locuiti? Consultati lista prezentata mai jos, am adunat informatii de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business pun la dispozitie in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Piatra Neamt - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Stefan cel Mare, nr.7, Piatra Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Traian, nr. 76, Piatra Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Alegerea unei case de amanet Piatra Neamt potrivita este un factor major care contribuie la obtinerea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos sunt cateva sfaturi pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cele mai multe din economiile lumii sunt momente de stagnare, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, un astfel de business poate deveni foarte eficient – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Piatra Neamt bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, acest tip de magazine au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, este de ajutor sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va duce la un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Daca intreprinderea este pe piata si face tranzactii de o perioada mai lunga, in acel caz se poate ca sa fie recunoscuta un bun renume. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. Un business consacrat pune la dispozitie in mare parte servicii atragatoare pentru consumatori care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. O deplasare lunga ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Piatra Neamt care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.