Cautati o casa de amanet in localitatea Dvs? Consultati lista prezentata mai jos, am adunat informatii de pe web care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie pun la dispozitie de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Piatra Neamt - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Stefan cel Mare, nr.7, Piatra Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Traian, nr. 76, Piatra Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Selectionarea unei case de amanet Piatra Neamt excelenta este un factor major care contribuie la primirea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos se afla cateva indrumari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In cele mai multe din economiile lumii exista perioade de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un loc care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Piatra Neamt bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, se poate sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va duce la o intelegere multumitoare.

O imagine buna este importanta

Atunci cand compania este pe piata si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa detina un bun renume. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta ar oferi in general servicii prietenoase pentru clienti de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. Asadar, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Piatra Neamt care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.