Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul Dvs? Examinati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii adunate de pe web care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa pun la dispozitie in general urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Amanet Pitesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Maior Gheorghe Sontu, nr. D2, Pite?ti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti, Bl. 18, Pitesti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este cel mai bun pentru nevoile Dvs?

Selectionarea unei case de amanet Pitesti buna este un factor determinant care contribuie la obtinerea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos sunt cateva indrumari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile globale apar situatii in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va permite sa comercializati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Pitesti bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. In plus, puteti cere sfaturi de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

O imagine buna este importanta

Daca intreprinderea este pe piata si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Prin urmare, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat pune la dispozitie in general oferte cordiale pentru clienti care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. O deplasare lunga ar fi nu doar inconvenienta, ci si anevoioasa. In consecinta, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Pitesti care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie un amanet mai credibil.