Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Examinati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii de pe web care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business ofera in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Pitesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Maior Gheorghe Sontu, nr. D2, Pite?ti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti, Bl. 18, Pitesti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Alegerea unei case de amanet Pitesti potrivita este un factor major care ia parte la obtinerea serviciilor pe care ni le dorim, si a unei valori cat mai mari. Mai jos sunt cateva sfaturi pentru a va ajuta in procesul de triere a unei astfel de intreprinderi:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In cele mai multe din economiile lumii apar situatii de stagnare, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse la mana a doua mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Pe aceasta cale va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Pitesti bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. Totodata, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, este de ajutor sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va crea o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Daca compania se afla in activitate si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, atunci se poate ca sa fie recunoscuta o buna reputatie. Asadar, gasiti o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate are obligatia de a se asigura ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor crucial de avut in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Pitesti care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.