Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea dumneavoastra? Consultati lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie ofera in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Pitesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Maior Gheorghe Sontu, nr. D2, Pite?ti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti, Bl. 18, Pitesti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Alegerea unei case de amanet Pitesti potrivita este un factor major care contribuie la primirea unor servicii de calitate, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza se afla cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In cea mai mare parte din economiile Pamantului apar situatii de stagnare, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate deveni foarte utila – acesta este un punct de plecare care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate mult mai ieftin decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Informati-va despre parerea altor oameni pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Pitesti bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. De asemenea, se poate sa cereti indrumare de la persoane de incredere.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. In acelasi timp, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va constitui un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

Daca compania este pe piata si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, in acel caz exista posibilitatea ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat pune la dispozitie in mare parte oferte cordiale pentru consumatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet de calitate are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. Prin urmare, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Pitesti care are mai multe locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.