Cautati o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Examinati lista de mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business pun la dispozitie de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Ploiesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 206, Ploiesti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Targovistei, Ploiesti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce amanet este o alegere excelenta pentru nevoile Dvs?

Alegerea unei case de amanet Ploiesti potrivita este un factor determinant care ia parte la obtinerea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de triere a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In aproape toate economiile Pamantului exista perioade de stagnare, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un inceput prin care puteti sa comercializati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Informati-va despre parerea altor oameni pe platforme online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Ploiesti bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. In plus, se poate sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. In acelasi timp, acest tip de magazine au preturi prestabilite si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care intreprinderea functioneaza si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa detina o imagine buna. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti fideli care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta ar avea in mare parte oferte cordiale pentru clienti care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si scumpa. In consecinta, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Ploiesti care are mai multe locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.