Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Examinati lista prezentata mai jos, am adunat informatii colectate de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Ploiesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 206, Ploiesti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Targovistei, Ploiesti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Deciderea asupra unei case de amanet Ploiesti buna este un factor major care faciliteaza beneficierea unor servicii de calitate, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos se afla cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in timp. In aproape toate economiile lumii apar situatii in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, un astfel de business se poate dovedi foarte eficient – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse la mana a doua mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, puteti alege doua variante. Puteti sa il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Ploiesti bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. Mai mult, se poate sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in cazul diferitelor articole. Totodata, aceste unitati prezinta o oferta initiala si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va duce la un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca compania este pe piata si desfasoara operatiuni intr-un interval de timp prelungit, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba o imagine buna. Asadar, gasiti o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru consumatori care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Asadar, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Ploiesti care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.