Cautati o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, am adunat informatii colectate de pe Internet care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie furnizeaza de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Ploiesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 206, Ploiesti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Targovistei, Ploiesti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Deciderea asupra unei case de amanet Ploiesti excelenta este un factor major care faciliteaza beneficierea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza puteti gasi cateva indrumari pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cele mai multe din economiile lumii sunt momente de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un loc care va permite sa comercializati produse utilizate la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Pe aceasta cale veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Ploiesti bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. De asemenea, puteti cere sfaturi de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. In acelasi timp, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. O unitate profesionista ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale produselor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va duce la un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca intreprinderea functioneaza si desfasoara operatiuni intr-un interval de timp prelungit, atunci se poate ca aceasta sa detina o imagine buna. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti de ai casei care beneficiaza de servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta ar oferi in general servicii atragatoare pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si scumpa. Prin urmare, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Ploiesti care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.