Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Examinati lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii colectate de pe intregul Internet care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie pun la dispozitie de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Amanet Ramnicu Valcea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Aleea Bradului, nr. 6, Bl. C1, Ramnicu Valcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Ostroveni, nr. 1, Ramnicu Valcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce amanet este o alegere excelenta pentru nevoile Dvs?

Deciderea asupra unei case de amanet Ramnicu Valcea buna este o conditie foarte importanta care ia parte la primirea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. In continuare puteti gasi cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cea mai mare parte din economiile lumii sunt momente de stagnare, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa fie pe primul loc cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Ramnicu Valcea bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti indrumare de la cei apropiati.

Analizati preturile pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, aceste unitati au preturi prestabilite si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va duce la o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Atunci cand compania se afla in activitate si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, in acea situatie se poate ca aceasta sa aiba un bun renume. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta ar avea in mare parte oferte cordiale pentru clienti pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. Mai exact, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si anevoioasa. Asadar, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Ramnicu Valcea care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.