Aveti nevoie de o casa de amanet in orasul Dvs? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie furnizeaza de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Ramnicu Valcea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Aleea Bradului, nr. 6, Bl. C1, Ramnicu Valcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Ostroveni, nr. 1, Ramnicu Valcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Selectionarea unei case de amanet Ramnicu Valcea excelenta este un factor major care ia parte la beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unei valori cat mai mari. In continuare sunt cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in timp. In cea mai mare parte din economiile Pamantului exista perioade de liniaritate, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere se poate dovedi foarte eficient – acesta este un punct de plecare care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate la costuri mai mici decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Puteti sa il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Ramnicu Valcea bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. Totodata, acest tip de magazine au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. O unitate profesionista ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va duce la o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Daca intreprinderea este pe piata si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, atunci se poate ca aceasta sa detina un bun renume. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta pune la dispozitie in mare parte servicii prietenoase pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Ramnicu Valcea care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere de incredere.