Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Examinati lista de mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business pun la dispozitie in general urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Ramnicu Valcea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Aleea Bradului, nr. 6, Bl. C1, Ramnicu Valcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Ostroveni, nr. 1, Ramnicu Valcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Ramnicu Valcea excelenta este un factor determinant care faciliteaza beneficierea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza sunt cateva indrumari pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de firme:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cele mai multe din economiile lumii apar situatii in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, un astfel de business se poate dovedi foarte prolific – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse second-hand mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale veti face usor o comparatie intre pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet Ramnicu Valcea bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. De asemenea, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va duce la o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca intreprinderea functioneaza si semneaza contracte pentru mai mult timp, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o imagine buna. Asadar, cautati o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta ar avea in mare parte servicii atragatoare pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si anevoioasa. In consecinta, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Ramnicu Valcea care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere de incredere.