Cautati o casa de amanet in localitatea Dvs? Examinati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii de pe Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie ofera de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Resita - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Replublicii, nr. 21, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Iorgovici Paul, nr. 34, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este o optiune potrivita pentru Dvs?

Selectionarea unei case de amanet Resita buna este un factor major care contribuie la beneficierea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos sunt cateva indrumari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cele mai multe din economiile lumii exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o criza economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un loc prin care puteti sa tranzactionati produse la mana a doua la costuri mai mici decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet Resita bune au un feedback bun de la clientii din trecut. De asemenea, puteti cere sfaturi de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, aceste unitati prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand firma este pe piata si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, in acea situatie se poate ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Asadar, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care se bucura de servicii foarte apreciate. O afacere de renume pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru consumatori care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. Asadar, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Resita care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.