Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul Dvs? Consultati lista prezentata mai jos, am adunat informatii de pe intregul Internet care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie pun la dispozitie in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Resita - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Replublicii, nr. 21, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Iorgovici Paul, nr. 34, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Deciderea asupra unei case de amanet Resita buna este o conditie foarte importanta care contribuie la primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In continuare se afla cateva recomandari pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cea mai mare parte din economiile lumii exista perioade de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un inceput care va permite sa tranzactionati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Resita bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. Mai mult, puteti cere indrumare de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va crea o intelegere multumitoare.

O imagine buna este importanta

In cazul in care intreprinderea se afla in activitate si face tranzactii de o perioada mai lunga, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba un bun renume. Acestea fiind spuse, cautati o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat pune la dispozitie in general servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. In consecinta, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Resita care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.