Cautati o casa de amanet in orasul Dvs? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, am adunat informatii colectate de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa pun la dispozitie in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Resita - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Replublicii, nr. 21, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Iorgovici Paul, nr. 34, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Resita buna este o conditie foarte importanta care ia parte la obtinerea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. In continuare sunt cateva recomandari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cea mai mare parte din economiile Pamantului apar situatii de stagnare, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un inceput care va permite sa tranzactionati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet Resita bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti indrumare de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in functie de tipul de articol. De asemenea, aceste unitati au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

Daca intreprinderea este pe piata si semneaza contracte de o perioada mai lunga, atunci exista posibilitatea ca sa fie recunoscuta un bun renume. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii foarte potrivite. Un business consacrat pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. De exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si scumpa. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Resita care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.