Cautati o casa de amanet in orasul Dvs? Examinati lista de mai jos, am adunat informatii de pe web care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie furnizeaza in general urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Amanet Satu Mare - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Libertatii, nr. 13, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str Corvinilor nr.12, parter, ap. Sp1, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa va decideti asupra unui amanet?

Alegerea unei case de amanet Satu Mare excelenta este o conditie foarte importanta care ia parte la primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos sunt cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile Pamantului sunt momente de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate deveni foarte eficient – acesta este un loc prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet Satu Mare bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, puteti cere recomandari de la cei apropiati.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, aceste unitati au preturi initiale si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va duce la o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca compania functioneaza si desfasoara operatiuni intr-un interval de timp prelungit, in acea situatie se poate ca sa fie recunoscuta un bun renume. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care se bucura de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta ar oferi de cele mai multe ori oferte cordiale pentru cumparatori care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si scumpa. In consecinta, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Satu Mare care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.