Cautati o casa de amanet in municipiul Dvs? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii colectate de pe web care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business ofera in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Satu Mare - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Libertatii, nr. 13, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str Corvinilor nr.12, parter, ap. Sp1, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Deciderea asupra unei case de amanet Satu Mare excelenta este un factor major care faciliteaza beneficierea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de triere a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In cea mai mare parte din economiile lumii exista perioade de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in astfel de timpuri, un astfel de business poate deveni foarte prolific – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa comercializati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care planuiti sa o folositi ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni pe platforme online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Satu Mare bune au un feedback bun de la clientii anteriori. De asemenea, se poate sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, acest tip de magazine au preturi initiale si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va constitui un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

Daca intreprinderea este pe piata si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. O afacere de renume pune la dispozitie in mare parte servicii prietenoase pentru cumparatori care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

Mai mult, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si costisitoare. Asadar, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Satu Mare care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere de incredere.