Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Examinati lista de mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie ofera in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Satu Mare - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Libertatii, nr. 13, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str Corvinilor nr.12, parter, ap. Sp1, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Alegerea unei case de amanet Satu Mare buna este un factor determinant care faciliteaza obtinerea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de firme:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In aproape toate economiile globale exista perioade de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere se poate dovedi foarte utila – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. In schimb, nu trebuie sa sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care planuiti sa o folositi ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet Satu Mare bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. In acelasi timp, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si clauze de creditare. Un magazin de calitate ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa aflati la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care compania se afla in activitate si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, in acel caz se poate ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta ar oferi de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru clienti de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca toate articolele comercializate este functional inainte de a inchide tranzactia. De exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si scumpa. In consecinta, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Satu Mare care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie un amanet mai credibil.