Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul Dvs? Aruncati o privire peste lista de mai jos, aici veti gasi informatii de pe intregul Internet care sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Sector 1 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Ion Mihalache, nr. 115, bl. 10 A2, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Gheorghe Duca, nr.1, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Selectionarea unei case de amanet sector 1 excelenta este un factor determinant care contribuie la beneficierea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. In continuare sunt cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In cele mai multe din economiile Pamantului exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere se poate dovedi foarte utila – acesta este un loc prin care puteti sa comercializati produse la mana a doua cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet sector 1 bune au recenzii pozitive de la clientii anteriori. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti indrumare de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, aceste unitati au preturi prestabilite si clauze de creditare. Un magazin de calitate ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand compania este pe piata si semneaza contracte pentru mai mult timp, in acea situatie exista posibilitatea ca aceasta sa aiba un bun renume. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care se bucura de servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta ar oferi de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru clienti pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si anevoioasa. Prin urmare, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet sector 1 care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.