Aveti nevoie de o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa ofera in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Amanet Sector 1 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Ion Mihalache, nr. 115, bl. 10 A2, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Gheorghe Duca, nr.1, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce amanet este o alegere excelenta pentru nevoile Dvs?

Deciderea asupra unei case de amanet sector 1 buna este o conditie foarte importanta care ia parte la obtinerea unor servicii de calitate, si a unei valori cat mai mari. Mai jos se afla cateva indrumari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In cea mai mare parte din economiile globale apar situatii de stagnare, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere se poate dovedi foarte utila – acesta este un inceput prin care puteti sa comercializati produse la mana a doua cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul va inapoia banii imprumutati, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet sector 1 bune au un feedback bun de la clientii anteriori. De asemenea, se poate sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. Totodata, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

In cazul in care firma functioneaza si desfasoara operatiuni intr-un interval de timp prelungit, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa detina un bun renume. Asadar, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte potrivite. Un business consacrat pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru clienti de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Avantajul principal intr-un asemenea caz este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si anevoioasa. Prin urmare, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet sector 1 care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.