Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Consultati lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii colectate de pe intregul Internet care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie ofera de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Sector 1 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Ion Mihalache, nr. 115, bl. 10 A2, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Gheorghe Duca, nr.1, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Deciderea asupra unei case de amanet sector 1 buna este un factor determinant care faciliteaza beneficierea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. In continuare sunt cateva sfaturi pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In aproape toate economiile lumii apar situatii de liniaritate, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un loc care va permite sa tranzactionati produse utilizate la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. Cu toate acestea, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet sector 1 bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. In plus, se poate sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Analizati preturile pietei

Fiecare casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. In acelasi timp, o astfel de unitate au preturi prestabilite si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Atunci cand firma se afla in activitate si semneaza contracte de o perioada mai lunga, in acel caz se poate ca aceasta sa aiba un bun renume. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. O afacere de renume ar oferi in mare parte servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate este functional inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

Mai mult, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si anevoioasa. Asadar, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet sector 1 care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.