Cautati o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Examinati lista de mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa ofera de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Sector 2 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Mosilor, nr. 306, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Soseaua Pantelimon, nr. 248-250, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa selectati un amanet?

Alegerea unei case de amanet sector 2 excelenta este un factor major care ia parte la primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos puteti gasi cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile globale sunt momente de stagnare, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Multe case de amanet sector 2 bune au un feedback bun de la clientii anteriori. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti indrumare de la persoane de incredere.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. De asemenea, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va duce la o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

Daca firma este pe piata si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Acestea fiind spuse, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. O afacere de renume pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si scumpa. In consecinta, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet sector 2 care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.