Cautati o casa de amanet in orasul unde locuiti? Examinati lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie ofera de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Sector 2 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Mosilor, nr. 306, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Soseaua Pantelimon, nr. 248-250, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Alegerea unei case de amanet sector 2 excelenta este un factor major care contribuie la beneficierea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. In cele de urmeaza sunt cateva recomandari pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In aproape toate economiile globale sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un loc prin care puteti sa comercializati produse utilizate la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

De asemenea, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o folositi ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet sector 2 bune au un feedback bun de la clientii anteriori. In plus, puteti cere sfaturi de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. De asemenea, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va duce la o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

Atunci cand intreprinderea functioneaza si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, in acea situatie exista posibilitatea ca sa fie recunoscuta un bun renume. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. O afacere de renume ar oferi in mare parte servicii atragatoare pentru cumparatori de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal intr-un asemenea caz este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si scumpa. Asadar, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet sector 2 care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.