Cautati o casa de amanet in localitatea dumneavoastra? Consultati lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie ofera in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Sector 2 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Mosilor, nr. 306, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Soseaua Pantelimon, nr. 248-250, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet sector 2 buna este un factor determinant care ia parte la beneficierea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. In continuare se afla cateva sfaturi pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In aproape toate economiile Pamantului exista perioade de liniaritate, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un loc prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet sector 2 bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. Mai mult, se poate sa cereti recomandari de la persoane de incredere.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, aceste unitati au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca compania este pe piata si desfasoara operatiuni intr-un interval de timp prelungit, in acel caz se poate ca sa fie recunoscuta o buna reputatie. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care beneficiaza de servicii foarte potrivite. O afacere de renume pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru clienti de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet sector 2 care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.