Aveti nevoie de o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Consultati lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii de pe Internet care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business furnizeaza de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Sector 3 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Vitan, nr. 121, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Metalurgiei, nr. 12-18, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Pe ce criterii sa selectati un amanet?

Deciderea asupra unei case de amanet sector 3 potrivita este un factor major care contribuie la primirea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza se afla cateva recomandari pentru a va ajuta in procesul de triere a unei astfel de firme:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in timp. In cea mai mare parte din economiile globale apar situatii in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un loc care va permite sa comercializati produse second-hand mult mai ieftin decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu trebuie sa sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Pe aceasta cale veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet sector 3 bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. In plus, se poate sa cereti indrumare de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati cat veti primi pentru articol in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Daca firma se afla in activitate si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, atunci exista posibilitatea ca sa fie recunoscuta un bun renume. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care beneficiaza de servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar avea in general servicii atragatoare pentru cumparatori care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

De asemenea, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Locul in care se afla este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. In consecinta, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet sector 3 care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.