Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii colectate de pe web care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Sector 3 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Vitan, nr. 121, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Metalurgiei, nr. 12-18, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Selectionarea unei case de amanet sector 3 excelenta este o conditie foarte importanta care faciliteaza obtinerea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. In continuare puteti gasi cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cele mai multe din economiile Pamantului apar situatii de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, un astfel de business poate fi foarte prolific – acesta este un inceput prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

In plus, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Multe case de amanet sector 3 bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. De asemenea, puteti cere recomandari de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avantaj, si va duce la o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

In cazul in care compania este pe piata si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, atunci se poate ca aceasta sa detina o buna reputatie. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat pune la dispozitie in mare parte servicii prietenoase pentru cumparatori care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet profesionista trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a finaliza tranzactia. De exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Avantajul principal intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si anevoioasa. Prin urmare, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet sector 3 care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie o afacere de incredere.