Aveti nevoie de o casa de amanet in orasul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de mai jos, am adunat informatii de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie pun la dispozitie in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Sector 3 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Vitan, nr. 121, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Metalurgiei, nr. 12-18, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Alegerea unei case de amanet sector 3 buna este un factor determinant care contribuie la beneficierea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza puteti gasi cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile lumii apar situatii de liniaritate, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere poate deveni foarte eficient – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa tranzactionati produse second-hand cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Pe aceasta cale veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet sector 3 bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, o astfel de unitate au preturi prestabilite si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Daca firma se afla in activitate si semneaza contracte pentru mai mult timp, atunci exista posibilitatea ca sa fie recunoscuta o buna reputatie. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte apreciate. O afacere de renume pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet profesionista trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. De exemplu, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. Asadar, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet sector 3 care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie un amanet mai credibil.