Cautati o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Consultati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business ofera de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Sector 4 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Soseaua Oltenitei, nr. 140, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Luica, nr. 6, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Deciderea asupra unei case de amanet sector 4 potrivita este un factor major care ia parte la beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare se afla cateva sfaturi pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In cea mai mare parte din economiile Pamantului exista perioade de stagnare, sau apare o criza economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa comercializati produse second-hand mult mai ieftin decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este indicat sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet sector 4 bune au un feedback bun de la clientii anteriori. Mai mult, puteti cere sfaturi de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, aceste unitati au preturi initiale si clauze de creditare. Un magazin de calitate ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale obiectelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand intreprinderea functioneaza si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Asadar, gasiti o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care se bucura de servicii foarte apreciate. Un business consacrat ar oferi in general oferte cordiale pentru clienti pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si anevoioasa. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet sector 4 care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere de incredere.