Cautati o casa de amanet in orasul unde locuiti? Examinati lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa ofera de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Sector 4 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Soseaua Oltenitei, nr. 140, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Luica, nr. 6, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Pe ce criterii sa va decideti asupra unui amanet?

Alegerea unei case de amanet sector 4 excelenta este o conditie foarte importanta care contribuie la obtinerea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in timp. In cea mai mare parte din economiile globale exista perioade de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, un astfel de business poate deveni foarte prolific – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o folositi ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Multe case de amanet sector 4 bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va constitui un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care intreprinderea este pe piata si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, atunci se ia in calcul optiunea ca sa fie recunoscuta o buna reputatie. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta ar oferi in general oferte cordiale pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. In consecinta, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet sector 4 care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere de incredere.