Cautati o casa de amanet in localitatea Dvs? Consultati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii adunate de pe web care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business furnizeaza in general urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Sector 4 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Soseaua Oltenitei, nr. 140, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Luica, nr. 6, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Alegerea unei case de amanet sector 4 excelenta este un factor determinant care contribuie la primirea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In cea mai mare parte din economiile Pamantului exista perioade de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un inceput care va permite sa tranzactionati produse second-hand la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet sector 4 bune au recenzii pozitive de la clientii anteriori. Mai mult, puteti cere sfaturi de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. In acelasi timp, aceste unitati au preturi prestabilite si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, este de ajutor sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va duce la o intelegere multumitoare.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca compania este pe piata si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa aiba o imagine buna. Asadar, alegeti o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta ar oferi de cele mai multe ori oferte cordiale pentru cumparatori de lunga durata.

Onestitate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor crucial de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si anevoioasa. In consecinta, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet sector 4 care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie un amanet mai credibil.