Cautati o casa de amanet in localitatea dumneavoastra? Consultati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii de pe web care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Sector 5 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Margeanului, nr. 73, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Rahovei, nr. 323, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Selectionarea unei case de amanet sector 5 potrivita este un factor major care contribuie la obtinerea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de triere a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In cea mai mare parte din economiile Pamantului sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate deveni foarte utila – acesta este un loc prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand la costuri mai mici decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet sector 5 bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. Mai mult, se poate sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. In acelasi timp, o astfel de unitate au preturi prestabilite si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va duce la o intelegere multumitoare.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care compania este pe piata si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, atunci se poate ca aceasta sa aiba un bun renume. Acestea fiind spuse, cautati o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O afacere de renume ar oferi in mare parte oferte cordiale pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Locul in care se afla este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si anevoioasa. In consecinta, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet sector 5 care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.