Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de mai jos, am adunat informatii de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa pun la dispozitie in general urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Sector 5 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Margeanului, nr. 73, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Rahovei, nr. 323, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Pe ce criterii sa alegeti un amanet?

Deciderea asupra unei case de amanet sector 5 buna este o conditie foarte importanta care contribuie la beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In continuare sunt cateva recomandari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile Pamantului sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere se poate dovedi foarte utila – acesta este un punct de plecare care va permite sa comercializati produse la mana a doua la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care intentionati sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet sector 5 bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. Mai mult, se poate sa cereti indrumare de la cei apropiati.

Analizati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, acest tip de magazine au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale produselor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati la cat va evalueaza articolele in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va duce la un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Atunci cand intreprinderea este pe piata si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa aiba un bun renume. Prin urmare, cautati o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. Un business consacrat pune la dispozitie in general servicii atragatoare pentru clienti de lunga durata.

Onestitate

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a bate palma cu clientul. Mai exact, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. Asadar, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet sector 5 care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.