Cautati o casa de amanet in localitatea Dvs? Examinati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe Internet care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie furnizeaza de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Sector 5 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Margeanului, nr. 73, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Rahovei, nr. 323, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Selectionarea unei case de amanet sector 5 excelenta este un factor determinant care ia parte la beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare puteti gasi cateva sfaturi pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cele mai multe din economiile lumii apar situatii de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, un astfel de business se poate dovedi foarte utila – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa comercializati produse utilizate mult mai ieftin decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet sector 5 bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. De asemenea, puteti cere sfaturi de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Orice casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. De asemenea, aceste unitati prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va duce la un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Daca intreprinderea este pe piata si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, in acea situatie se poate ca aceasta sa detina o imagine buna. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar avea de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru consumatori care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si scumpa. In consecinta, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet sector 5 care are mai multe locatii in oras are sanse mai mari sa fie un amanet mai credibil.