Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in localitatea Dvs? Examinati lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa ofera de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Sector 6 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Drumul Taberei, nr. 62, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Iuliu Maniu, nr. 67, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet sector 6 potrivita este o conditie foarte importanta care ia parte la beneficierea unor servicii de calitate, si a unei valori cat mai mari. Mai jos se afla cateva indrumari pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cele mai multe din economiile lumii sunt momente de stagnare, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un loc prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet sector 6 bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, se poate sa cereti indrumare de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. Totodata, aceste unitati au preturi initiale si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care compania functioneaza si semneaza contracte pentru mai mult timp, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba un bun renume. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat pune la dispozitie in general servicii prietenoase pentru consumatori de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si costisitoare. In consecinta, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet sector 6 care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.