Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea Dvs? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, am adunat informatii colectate de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie pun la dispozitie de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Sector 6 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Drumul Taberei, nr. 62, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Iuliu Maniu, nr. 67, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Pe ce criterii sa va decideti asupra unui amanet?

Deciderea asupra unei case de amanet sector 6 buna este o conditie foarte importanta care ia parte la beneficierea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza se afla cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In aproape toate economiile globale exista perioade de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, un astfel de business se poate dovedi foarte utila – acesta este un punct de plecare care va permite sa tranzactionati produse la mana a doua mult mai ieftin decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet sector 6 bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

Atunci cand firma functioneaza si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, in acel caz se poate ca sa fie recunoscuta un bun renume. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta ar oferi de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru cumparatori care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi ar fi nu doar inconvenienta, ci si anevoioasa. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet sector 6 care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.