Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in localitatea dumneavoastra? Consultati lista de mai jos, veti descoperi informatii colectate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business ofera de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Sector 6 - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Drumul Taberei, nr. 62, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Iuliu Maniu, nr. 67, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Alegerea unei case de amanet sector 6 potrivita este un factor determinant care contribuie la primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unei valori cat mai mari. In cele de urmeaza puteti gasi cateva sfaturi pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul acestora se tot mareste in timp. In aproape toate economiile lumii apar situatii in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, un astfel de business poate fi foarte eficient – acesta este un inceput care va permite sa tranzactionati produse utilizate la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet sector 6 bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. In plus, se poate sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in functie de tipul de articol. De asemenea, acest tip de magazine au preturi initiale si clauze de creditare. Un magazin de calitate ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Atunci cand compania este pe piata si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, atunci se poate ca aceasta sa detina o buna reputatie. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte apreciate. Un business consacrat pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru consumatori de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si costisitoare. Prin urmare, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet sector 6 care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.