Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business pun la dispozitie in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Sfantu Gheorghe - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul General Grigore Balan, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Balcescu, nr. 9-3, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Sfantu Gheorghe potrivita este un factor major care ia parte la obtinerea unor servicii de calitate, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza se afla cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de triere a unei astfel de intreprinderi:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in timp. In aproape toate economiile Pamantului exista perioade de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, un astfel de business poate fi foarte utila – acesta este un loc care va permite sa tranzactionati produse second-hand mult mai ieftin decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni pe platforme online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Sfantu Gheorghe bune au un feedback bun de la clientii anteriori. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. Totodata, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale obiectelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avantaj, si va duce la o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand compania este pe piata si face tranzactii de o perioada mai lunga, in acea situatie se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina un bun renume. Acestea fiind spuse, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care beneficiaza de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta ar oferi de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru cumparatori care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si costisitoare. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Sfantu Gheorghe care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie un amanet mai credibil.