Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Consultati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii colectate de pe web care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa pun la dispozitie de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Sfantu Gheorghe - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul General Grigore Balan, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Balcescu, nr. 9-3, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Sfantu Gheorghe buna este un factor major care contribuie la beneficierea unor servicii de calitate, si a unei valori cat mai mari. In continuare puteti gasi cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In cea mai mare parte din economiile lumii sunt momente de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate deveni foarte utila – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa comercializati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

In plus, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Sfantu Gheorghe bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. Mai mult, se poate sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in cazul diferitelor articole. Totodata, o astfel de unitate au preturi initiale si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, este de ajutor sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

In cazul in care intreprinderea este pe piata si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, atunci exista posibilitatea ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Asadar, cautati o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat pune la dispozitie in general servicii atragatoare pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si scumpa. Asadar, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Sfantu Gheorghe care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie un amanet mai credibil.