Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii colectate de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa furnizeaza de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Sfantu Gheorghe - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul General Grigore Balan, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Balcescu, nr. 9-3, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa va decideti asupra unui amanet?

Alegerea unei case de amanet Sfantu Gheorghe buna este un factor determinant care faciliteaza beneficierea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos se afla cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de triere a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cele mai multe din economiile lumii sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o criza economica, si in aceste situatii, un astfel de business poate deveni foarte prolific – acesta este un loc prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Pe aceasta cale veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Sfantu Gheorghe bune au un feedback bun de la clientii anteriori. In plus, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si clauze de creditare. Un magazin de calitate ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand intreprinderea functioneaza si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, atunci se poate ca aceasta sa detina o buna reputatie. Acestea fiind spuse, cautati o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta pune la dispozitie in mare parte servicii prietenoase pentru clienti pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal intr-un asemenea caz este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Sfantu Gheorghe care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.