Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Examinati lista de mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe web care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business furnizeaza in general urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Sfantu Gheorghe - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul General Grigore Balan, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Balcescu, nr. 9-3, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Deciderea asupra unei case de amanet Sfantu Gheorghe excelenta este un factor determinant care contribuie la beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unei valori cat mai mari. In cele de urmeaza puteti gasi cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In aproape toate economiile lumii apar situatii de stagnare, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere se poate dovedi foarte utila – acesta este un inceput care va permite sa tranzactionati produse second-hand cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Atunci cand amanetati un produs, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Pe aceasta cale veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Sfantu Gheorghe bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, se poate sa cereti recomandari de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Fiecare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. De asemenea, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

In cazul in care firma functioneaza si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa aiba o imagine buna. Asadar, cautati o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar oferi in mare parte oferte cordiale pentru consumatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. Mai exact, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si scumpa. In consecinta, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Sfantu Gheorghe care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.