Cautati o casa de amanet in municipiul Dvs? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii adunate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa pun la dispozitie de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Sibiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Vasile Aaron, nr. 23, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Dumbravii, nr. 85, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este o alegere excelenta pentru nevoile Dvs?

Alegerea unei case de amanet Sibiu buna este o conditie foarte importanta care contribuie la primirea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile lumii sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere poate fi foarte utila – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse la mana a doua la costuri mai mici decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. Cu toate acestea, nu trebuie sa sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Sibiu bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, se poate sa cereti sfaturi de la persoane de incredere.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. O unitate profesionista ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va duce la un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

In cazul in care compania este pe piata si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Acestea fiind spuse, cautati o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat ar oferi de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Sibiu care are mai multe locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.