Aveti nevoie de o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Consultati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii adunate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business pun la dispozitie de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Sibiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Vasile Aaron, nr. 23, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Dumbravii, nr. 85, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Deciderea asupra unei case de amanet Sibiu excelenta este un factor determinant care contribuie la primirea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza se afla cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de firme:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In aproape toate economiile lumii exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un inceput care va permite sa tranzactionati produse la mana a doua cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Sibiu bune au un feedback bun de la clientii din trecut. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti indrumare de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, o astfel de unitate au preturi initiale si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va constitui o intelegere multumitoare.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care firma functioneaza si semneaza contracte pentru mai mult timp, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba o imagine buna. Asadar, gasiti o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care se bucura de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru clienti care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si scumpa. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Sibiu care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.