Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Examinati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii colectate de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Sibiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Vasile Aaron, nr. 23, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Dumbravii, nr. 85, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Sibiu excelenta este un factor major care faciliteaza obtinerea unor servicii de calitate, si a unui cost cat mai scazut. In continuare se afla cateva sfaturi pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile Pamantului sunt momente de stagnare, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate fi foarte utila – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse la mana a doua cu cheltuieli mai scazute decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Sibiu bune au un feedback bun de la clientii din trecut. In plus, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. De asemenea, acest tip de magazine au preturi initiale si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

In cazul in care firma este pe piata si face tranzactii pentru mai mult timp, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care se bucura de servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar avea in mare parte oferte cordiale pentru cumparatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a bate palma cu clientul. Mai exact, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. Asadar, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Sibiu care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie un amanet mai credibil.