Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de mai jos, am adunat informatii colectate de pe intregul Internet care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa pun la dispozitie in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Slatina - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Alexandru Ioan Cuza, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Cuza I. Al., nr. 28, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce amanet este cel mai bun pentru Dvs?

Selectionarea unei case de amanet Slatina buna este o conditie foarte importanta care contribuie la primirea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos puteti gasi cateva indrumari pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In cele mai multe din economiile globale apar situatii de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, un astfel de business poate fi foarte utila – acesta este un punct de plecare care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand cu cheltuieli mai scazute decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Puteti sa il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Slatina bune au un feedback bun de la clientii anteriori. De asemenea, puteti cere sfaturi de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa practice preturi de piata echivalente ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

In cazul in care firma se afla in activitate si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, in acea situatie exista posibilitatea ca aceasta sa aiba o imagine buna. Prin urmare, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta ar oferi de cele mai multe ori oferte cordiale pentru clienti de lunga durata.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate este functional inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locatia este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. Prin urmare, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Slatina care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere de incredere.