Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe web care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa pun la dispozitie in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Slatina - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Alexandru Ioan Cuza, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Cuza I. Al., nr. 28, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Slatina potrivita este un factor determinant care contribuie la beneficierea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. In cele de urmeaza sunt cateva sfaturi pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In cele mai multe din economiile globale apar situatii de stagnare, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa comercializati produse la mana a doua mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Pe aceasta cale veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Numeroase case de amanet Slatina bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. Mai mult, se poate sa cereti indrumare de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, aceste unitati prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa aflati cat veti primi pentru articol in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va crea o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Daca intreprinderea functioneaza si desfasoara operatiuni intr-un interval de timp prelungit, atunci se poate ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte apreciate. Un business consacrat ar oferi in mare parte oferte cordiale pentru cumparatori care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga este nu doar dificila ci si scumpa. Prin urmare, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Slatina care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.