Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul Dvs? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business pun la dispozitie in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Slatina - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Alexandru Ioan Cuza, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Cuza I. Al., nr. 28, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Alegerea unei case de amanet Slatina buna este o conditie foarte importanta care contribuie la obtinerea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos se afla cateva sfaturi pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de companii:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In cele mai multe din economiile Pamantului sunt momente de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa comercializati produse la mana a doua la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

In plus, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Slatina bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, se poate sa cereti indrumare de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. Totodata, acest tip de magazine au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa practice preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va duce la un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Daca firma se afla in activitate si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta ar oferi in general servicii atragatoare pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si anevoioasa. Prin urmare, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Slatina care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.