Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Consultati lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii colectate de pe Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa pun la dispozitie in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Amanet Slobozia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Matei Basarab, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Matei Basarab-Ansamblul Peco, bl. B1, parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

In ce fel sa va decideti asupra unui amanet?

Selectionarea unei case de amanet Slobozia buna este un factor determinant care ia parte la primirea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos puteti gasi cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cele mai multe din economiile Pamantului sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un inceput prin care puteti sa comercializati produse la mana a doua la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. Pe aceasta cale veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Slobozia bune au un feedback bun de la clientii din trecut. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti indrumare de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. Totodata, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa aflati la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Daca firma functioneaza si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, in acea situatie exista posibilitatea ca aceasta sa detina un bun renume. Asadar, cautati o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care beneficiaza de servicii foarte potrivite. O afacere de renume pune la dispozitie in general servicii atragatoare pentru cumparatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga ar fi nu doar inconvenienta, ci si anevoioasa. Prin urmare, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Slobozia care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.