Cautati o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Examinati lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii colectate de pe Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta nisa ofera de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Slobozia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Matei Basarab, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Matei Basarab-Ansamblul Peco, bl. B1, parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Selectionarea unei case de amanet Slobozia buna este o conditie foarte importanta care ia parte la obtinerea unor servicii de calitate, si a unei valori cat mai mari. In continuare puteti gasi cateva recomandari pentru a va ghida in alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In aproape toate economiile Pamantului exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in aceste situatii, un astfel de business poate deveni foarte prolific – acesta este un loc prin care puteti sa tranzactionati produse utilizate la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Slobozia bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. In plus, se poate sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, acest tip de magazine au preturi initiale si conditii de imprumut. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va duce la un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

In cazul in care intreprinderea este pe piata si semneaza contracte de o perioada mai lunga, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Asadar, alegeti o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O afacere de renume ar oferi in mare parte servicii atragatoare pentru clienti de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Locatia este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Slobozia care are mai multe locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.