Aveti nevoie de o casa de amanet in orasul unde locuiti? Consultati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii colectate de pe web care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa furnizeaza in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Slobozia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul Matei Basarab, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Matei Basarab-Ansamblul Peco, bl. B1, parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Slobozia buna este un factor major care contribuie la beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unei valori cat mai mari. In continuare se afla cateva sfaturi pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de firme:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cea mai mare parte din economiile lumii exista perioade de liniaritate, sau apare o recesiune economica, si in astfel de timpuri, un astfel de business poate fi foarte eficient – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa comercializati produse la mana a doua mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu trebuie sa sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel veti compara foarte usor pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Slobozia bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. De asemenea, se poate sa cereti sfaturi de la persoane de incredere.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Orice casa de amanet practica un interval de preturi diferit in cazul diferitelor articole. De asemenea, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. O unitate profesionista ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati cat veti primi pentru articol in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va constitui un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Atunci cand compania functioneaza si semneaza contracte de o perioada mai lunga, in acea situatie exista posibilitatea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar oferi de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru cumparatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Avantajul principal intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt factor crucial de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. In consecinta, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Slobozia care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.