Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul Dvs? Examinati lista prezentata mai jos, am adunat informatii adunate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie ofera de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Suceava - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul George Enescu, nr. 15, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul George Enescu, nr. 25a, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Suceava buna este un factor major care ia parte la obtinerea unor servicii de calitate, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare sunt cateva recomandari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile globale apar situatii de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un inceput care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita in termenul stabilit prin contract;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Multe case de amanet Suceava bune au un feedback bun de la clientii anteriori. In plus, puteti cere recomandari de la persoane de incredere.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, o astfel de unitate au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va duce la un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care firma se afla in activitate si semneaza contracte pentru mai mult timp, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o imagine buna. Asadar, gasiti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta pune la dispozitie in general servicii prietenoase pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Integritate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare nu prezinta defectiuni inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

Mai mult, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Avantajul principal intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Locatia este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Asadar, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Suceava care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.