Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii colectate de pe web care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie pun la dispozitie in general urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Suceava - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul George Enescu, nr. 15, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul George Enescu, nr. 25a, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti un amanet?

Alegerea unei case de amanet Suceava excelenta este un factor major care contribuie la beneficierea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza sunt cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In aproape toate economiile Pamantului sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere se poate dovedi foarte utila – acesta este un loc prin care puteti sa tranzactionati produse utilizate mult mai ieftin decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale veti face usor o comparatie intre pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet Suceava bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. Mai mult, puteti cere sfaturi de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. Totodata, acest tip de magazine au preturi initiale si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa ofere preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va duce la o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca intreprinderea este pe piata si semneaza contracte pentru mai mult timp, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Asadar, gasiti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. O afacere de renume pune la dispozitie in mare parte servicii prietenoase pentru cumparatori care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. De exemplu, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

De asemenea, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si scumpa. In consecinta, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Suceava care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.