Cautati o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii colectate de pe Internet care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business ofera de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Suceava - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul George Enescu, nr. 15, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul George Enescu, nr. 25a, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Alegerea unei case de amanet Suceava buna este o conditie foarte importanta care contribuie la beneficierea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos sunt cateva recomandari pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de intreprinderi:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In cele mai multe din economiile lumii sunt momente de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, un astfel de business poate deveni foarte eficient – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse la mana a doua la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Suceava bune au un feedback bun de la clientii din trecut. Mai mult, se poate sa cereti sfaturi de la persoane de incredere.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, aceste unitati au preturi prestabilite si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va duce la o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

Daca compania este pe piata si semneaza contracte pentru mai mult timp, atunci se ia in calcul optiunea ca sa fie recunoscuta un bun renume. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta ar oferi in general servicii atragatoare pentru consumatori pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Localizarea este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. O deplasare lunga ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Suceava care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.