Cautati o casa de amanet in localitatea dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe web care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa furnizeaza de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Targoviste - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Col. Dumitru Baltaretu, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

KSX

Fara recenzii
0/5

B-dul I.C. Bratianu, Bl. D6, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Targoviste excelenta este o conditie foarte importanta care contribuie la primirea unor servicii foarte bune, si a unei valori cat mai mari. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cele mai multe din economiile globale apar situatii de stagnare, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse la mana a doua la costuri mai mici decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel veti face usor o comparatie intre pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Targoviste bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. In plus, puteti cere sfaturi de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, aceste unitati prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

In cazul in care compania este pe piata si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o buna reputatie. Asadar, alegeti o casa de amanet care este cunoscuta si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O afacere de renume ar oferi in mare parte servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Luati in considerare accesibilitatea

Locatia este un alt factor crucial de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si scumpa. Asadar, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Si evident, o casa de amanet Targoviste care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie un amanet mai credibil.