Cautati o casa de amanet in orasul Dvs? Consultati lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa furnizeaza de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Targoviste - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Col. Dumitru Baltaretu, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

KSX

Fara recenzii
0/5

B-dul I.C. Bratianu, Bl. D6, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Deciderea asupra unei case de amanet Targoviste buna este un factor determinant care faciliteaza primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza puteti gasi cateva sfaturi pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in timp. In cea mai mare parte din economiile lumii exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o recesiune economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un inceput care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse la mana a doua la costuri mai mici decat in mod normal:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. Cu toate acestea, nu trebuie sa sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel va fi usor sa comparati pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Targoviste bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, puteti cere recomandari de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Orice casa de amanet practica un interval de preturi diferit in functie de tipul de articol. Totodata, o astfel de unitate au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. O unitate profesionista ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va duce la un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Atunci cand intreprinderea se afla in activitate si face tranzactii de o perioada mai lunga, atunci se poate ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Acestea fiind spuse, alegeti o casa de amanet care are experienta si experienta in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta pune la dispozitie in general oferte cordiale pentru clienti pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate este functional inainte de a finaliza tranzactia. De exemplu, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. Asadar, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Targoviste care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere mai serioasa.