Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii adunate de pe web care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie pun la dispozitie de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Targoviste - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Col. Dumitru Baltaretu, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

KSX

Fara recenzii
0/5

B-dul I.C. Bratianu, Bl. D6, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce amanet este mai potrivit pentru nevoile Dvs?

Deciderea asupra unei case de amanet Targoviste buna este un factor major care faciliteaza beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza sunt cateva indrumari pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In cele mai multe din economiile lumii sunt momente de stagnare, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un inceput care va permite sa tranzactionati produse la mana a doua cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Targoviste bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. De asemenea, se poate sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, aceste unitati prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa aflati cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care compania este pe piata si semneaza contracte de o perioada mai lunga, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa detina un bun renume. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte potrivite. Un business consacrat pune la dispozitie in mare parte servicii atragatoare pentru cumparatori care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal intr-un asemenea caz este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi ar fi nu doar inconvenienta, ci si scumpa. Asadar, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Targoviste care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.