Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii adunate de pe intregul Internet care sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie pun la dispozitie de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Case amanet Targu Jiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Titulescu, nr. 17-15, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Carpati, nr. 10B, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Alegerea unei case de amanet Targu Jiu buna este un factor major care faciliteaza beneficierea unor servicii de calitate, si a unei valori cat mai mari. In continuare puteti gasi cateva indrumari pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In aproape toate economiile globale exista perioade de stagnare, sau apare o recesiune economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere se poate dovedi foarte utila – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in cazul in care clientul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Multe case de amanet Targu Jiu bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, se poate sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, o astfel de unitate au preturi prestabilite si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

De asemenea, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va constitui o intelegere multumitoare.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca intreprinderea functioneaza si face tranzactii de o perioada mai lunga, in acea situatie se poate ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Asadar, cautati o casa de amanet care are vechime si expertiza in afaceri.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care se bucura de servicii foarte potrivite. O afacere de renume ar avea de cele mai multe ori servicii atragatoare pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si credibilitate.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt factor determinant pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Targu Jiu care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.