Cautati o casa de amanet in orasul unde locuiti? Examinati lista de mai jos, veti descoperi informatii de pe web care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa ofera de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Targu Jiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Titulescu, nr. 17-15, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Carpati, nr. 10B, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce amanet este o optiune potrivita pentru nevoile Dvs?

Deciderea asupra unei case de amanet Targu Jiu excelenta este o conditie foarte importanta care faciliteaza beneficierea unor servicii de calitate, si a unui cost cat mai scazut. In continuare sunt cateva indrumari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de intreprinderi:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul acestora se tot mareste in timp. In cea mai mare parte din economiile Pamantului sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere poate fi foarte eficient – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa comercializati produse la mana a doua mult mai ieftin decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet Targu Jiu bune au recenzii pozitive de la clientii din trecut. De asemenea, puteti cere indrumare de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit pentru diverse articole. De asemenea, acest tip de magazine au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

In cazul in care firma se afla in activitate si desfasoara operatiuni intr-un interval de timp prelungit, in acea situatie se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba un bun renume. Acestea fiind spuse, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care se bucura de servicii foarte potrivite. O afacere de renume pune la dispozitie de cele mai multe ori oferte cordiale pentru cumparatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a bate palma cu clientul. Spre exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. In consecinta, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Targu Jiu care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.