Aveti nevoie de o casa de amanet in municipiul Dvs? Consultati lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii colectate de pe Internet care sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business pun la dispozitie in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Targu Jiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Titulescu, nr. 17-15, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Carpati, nr. 10B, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Selectionarea unei case de amanet Targu Jiu buna este o conditie foarte importanta care contribuie la primirea unor servicii de calitate, si a unei valori cat mai mari. Mai jos puteti gasi cateva indrumari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul acestora se tot mareste in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile Pamantului apar situatii de stagnare, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Pe aceasta cale va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care intentionati sa o folositi ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Targu Jiu bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. In plus, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. Totodata, aceste unitati au preturi prestabilite si clauze de creditare. Un magazin de calitate ar trebui sa practice preturi de piata echivalente ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va crea o intelegere multumitoare.

Renumele este esential

Daca firma se afla in activitate si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, in acea situatie se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina o imagine buna. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. Un business consacrat ar avea in general oferte cordiale pentru consumatori care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Luati in considerare accesibilitatea

Locatia este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Targu Jiu care are un numar mare de locatii in oras este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.