Cautati o casa de amanet in localitatea dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii de pe intregul Internet care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa ofera de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Amanet Targu Mures - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 217, Targu Mures

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

BAV

Fara recenzii
0/5

Str. Revolutiei, nr.1, Targu-Mures

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este o alegere excelenta pentru nevoile Dvs?

Selectionarea unei case de amanet Targu Mures buna este un factor determinant care ia parte la primirea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos sunt cateva sfaturi pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de firme:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In cele mai multe din economiile lumii sunt momente de stagnare, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, un astfel de business poate deveni foarte eficient – acesta este un punct de plecare care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse second-hand la costuri mai mici decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu plateste imprumutul la timp, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu trebuie sa sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Targu Mures bune au recenzii pozitive de la clientii anteriori. Mai mult, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet are o gama diferita de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, o astfel de unitate au preturi initiale si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va constitui un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Daca firma este pe piata si desfasoara operatiuni pentru mai mult timp, in acel caz exista posibilitatea ca sa fie recunoscuta o buna reputatie. Asadar, cautati o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa experienta in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta pune la dispozitie de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru cumparatori care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

Mai mult, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. O deplasare lunga ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Prin urmare, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Targu Mures care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.