Cautati o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de mai jos, am adunat informatii de pe web care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din aceasta industrie pun la dispozitie in general urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Targu Mures - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 217, Targu Mures

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

BAV

Fara recenzii
0/5

Str. Revolutiei, nr.1, Targu-Mures

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Alegerea unei case de amanet Targu Mures potrivita este un factor major care faciliteaza primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza se afla cateva recomandari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor continua sa creasca in timp. In cele mai multe din economiile globale sunt momente in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o criza economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere poate deveni foarte eficient – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua alegeri la dispozitie. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

In plus, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. Pe aceasta cale veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Targu Mures bune au un feedback bun de la clientii anteriori. Mai mult, puteti cere sfaturi de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, aceste unitati au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

Mai mult, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

In cazul in care firma se afla in activitate si desfasoara operatiuni intr-un interval de timp prelungit, in acel caz se poate ca sa fie recunoscuta o imagine buna. Prin urmare, gasiti o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii satisfacatoare si de calitate. O afacere de renume ar oferi de cele mai multe ori servicii prietenoase pentru consumatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet de calitate are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, ar trebui sa il testeze mai intai. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Calatoria pana in celalat capat de oras presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. In consecinta, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Targu Mures care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere de incredere.