Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul Dvs? Consultati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii colectate de pe Internet care va vor face cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business ofera de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Targu Mures - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 217, Targu Mures

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

BAV

Fara recenzii
0/5

Str. Revolutiei, nr.1, Targu-Mures

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Alegerea unei case de amanet Targu Mures excelenta este un factor determinant care faciliteaza primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In continuare se afla cateva sfaturi pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cea mai mare parte din economiile Pamantului sunt momente de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, un astfel de business poate fi foarte eficient – acesta este un loc care va permite sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Puteti sa il amanetati, fie optati pentru vanzarea articolului. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Pe aceasta cale veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Informati-va despre parerea altor oameni prin intermediul internetului, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet Targu Mures bune au un feedback bun de la clientii din trecut. De asemenea, puteti cere indrumare de la cei apropiati.

Analizati preturile pietei

Fiecare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in cazul diferitelor articole. De asemenea, o astfel de unitate au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa ofere valori cat mai apropiate ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa aflati cat veti primi pentru articol in avans. Stabilirea unor valori exacte va va oferi un avans, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

Daca intreprinderea functioneaza si semneaza contracte de o perioada mai lunga, in acel caz se ia in calcul optiunea ca aceasta sa detina un bun renume. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta ar oferi de cele mai multe ori oferte cordiale pentru clienti pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca fiecare articol pe care il luati este functional inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca duceti un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt factor crucial de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si anevoioasa. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si evident, o casa de amanet Targu Mures care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie un amanet mai credibil.