Aveti nevoie de o casa de amanet in orasul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii de pe intregul Internet care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business furnizeaza de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Timisoara - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Stan Vidrighin Bl. 14, Timi?oara

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 6, Timisoara 

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este cel mai bun pentru Dvs?

Deciderea asupra unei case de amanet Timisoara buna este un factor major care contribuie la beneficierea unor servicii de calitate, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza sunt cateva recomandari pentru a va ajuta in alegerea a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In cea mai mare parte din economiile globale apar situatii de stagnare, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere poate deveni foarte eficient – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse la mana a doua cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul va inapoia banii imprumutati, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l duce la magazin. Pe aceasta cale va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care planuiti sa o vizitati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati prin intermediul internetului, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Cele mai multe case de amanet Timisoara bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. Mai mult, se poate sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. In acelasi timp, acest tip de magazine au preturi initiale si conditii de imprumut. Un magazin de calitate ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

Mai mult, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Daca intreprinderea se afla in activitate si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa detina un bun renume. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti fideli care beneficiaza de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta pune la dispozitie in general servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a bate palma cu clientul. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Luati in considerare accesibilitatea

Locatia este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si scumpa. Prin urmare, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Timisoara care are cat mai multe sedii in proximitate este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.