Cautati o casa de amanet in municipiul Dvs? Examinati lista de mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe Internet care sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa ofera de regula urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Timisoara - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Stan Vidrighin Bl. 14, Timi?oara

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 6, Timisoara 

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Timisoara excelenta este un factor major care contribuie la beneficierea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos puteti gasi cateva recomandari pentru a va ghida in alegerea a unei astfel de firme:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In aproape toate economiile lumii exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va ofera posibilitatea sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate mult mai ieftin decat de obicei:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul primeste un imprumut pentru care garanteaza cu un articol pentru o perioada definita de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata in termenul stabilit prin contract;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel veti compara foarte usor valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Timisoara bune au primit recenzii bune de la clientii anteriori. Mai mult, se poate sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in cazul diferitelor articole. De asemenea, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale produselor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa descoperiti care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va crea o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

Daca firma functioneaza si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, in acel caz exista posibilitatea ca aceasta sa aiba un bun renume. Asadar, cautati o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta pune la dispozitie in general oferte cordiale pentru cumparatori care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt factor determinant de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. O deplasare lunga ar fi nu doar inconvenienta, ci si scumpa. Prin urmare, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Timisoara care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie o afacere mai serioasa.