Cautati o casa de amanet in localitatea Dvs? Aruncati o privire peste lista prezentata mai jos, veti descoperi informatii de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa furnizeaza de obicei urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Timisoara - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Calea Stan Vidrighin Bl. 14, Timi?oara

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 6, Timisoara 

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa hotarati care casa de amanet este mai buna

Deciderea asupra unei case de amanet Timisoara potrivita este un factor determinant care faciliteaza primirea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In aproape toate economiile globale apar situatii de stagnare, sau apare o criza economica, si in aceste situatii, un astfel de business poate fi foarte prolific – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa tranzactionati produse utilizate mult mai ieftin decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa ce a negociat, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu plateste imprumutul la timp, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua optiuni. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Pe aceasta cale veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate in alegerea celui mai bun magazin. Cautati recenzii ale diverselor unitati pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet Timisoara bune au un feedback bun de la clientii anteriori. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi pentru diverse articole. De asemenea, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, ajuta sa cercetati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

Renumele este esential

Daca intreprinderea functioneaza si face tranzactii de o perioada mai lunga, atunci se poate ca sa fie recunoscuta un bun renume. Acestea fiind spuse, gasiti o casa de amanet care are experienta si expertiza in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care beneficiaza de servicii foarte apreciate. O firma recunoscuta ar avea in mare parte oferte cordiale pentru clienti care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet profesionista are obligatia de a se asigura ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest fapt arata nu numai corectitudine, ci si incredere.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt element foarte important de avut in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si evident, o casa de amanet Timisoara care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.