Cautati o casa de amanet in orasul unde locuiti? Consultati lista prezentata mai jos, aici veti gasi informatii de pe Internet care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in acest segment de business ofera de obicei urmatoarele tipuri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Tulcea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Babadg, nr. 1, Tulcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Isaccei, nr. 16, Tulcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Alegerea unei case de amanet Tulcea potrivita este un factor major care ia parte la beneficierea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui pret cat mai avantajos. In cele de urmeaza se afla cateva sfaturi pentru a va ghida in procesul de triere a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima vreme. In aproape toate economiile globale apar situatii de stagnare, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere poate fi foarte prolific – acesta este un loc care va permite sa tranzactionati produse second-hand cu cheltuieli mai scazute decat in mod uzual:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial in termenul stabilit prin contract;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Atunci cand amanetati un produs, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie optati pentru vanzarea articolului. Cu toate acestea, nu este nevoie sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre cat valoreaza articolul dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o folositi ar trebui sa fie o prioritate pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine prin intermediul internetului, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Multe case de amanet Tulcea bune au un feedback bun de la clientii din trecut. In plus, puteti cere indrumare de la cei apropiati.

Analizati preturile pietei

Fiecare casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. De asemenea, acest tip de magazine au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Stabilirea unor valori exacte va va pune in avantaj, si va duce la un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care compania este pe piata si semneaza contracte pentru mai mult timp, in acea situatie se poate ca aceasta sa detina un bun renume. Asadar, alegeti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti fideli care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. O afacere de renume pune la dispozitie in mare parte servicii prietenoase pentru clienti de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

Mai mult, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt factor determinant de avut in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. O deplasare lunga presupune nu doar pierdere de timp, ci este si scumpa. In consecinta, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Tulcea care are mai multe locatii in oras este mult mai probabil sa fie un amanet mai credibil.