Cautati o casa de amanet in localitatea unde locuiti? Consultati lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii colectate de pe web care va vor face cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Tulcea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Babadg, nr. 1, Tulcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Isaccei, nr. 16, Tulcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Tulcea potrivita este o conditie foarte importanta care ia parte la obtinerea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos se afla cateva sfaturi pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In cea mai mare parte din economiile lumii apar situatii de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, o astfel de afacere poate deveni foarte eficient – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa tranzactionati produse la mana a doua la costuri mai mici decat de obicei:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Fie il puneti gaj, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care planuiti sa o folositi ar trebui sa fie pe primul loc pentru a lua cea mai buna alegere. Informati-va despre parerea altor oameni pe platforme online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Tulcea bune au un feedback bun de la clientii anteriori. In plus, puteti cere sfaturi de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Oricare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in functie de tipul de articol. De asemenea, o astfel de unitate prezinta o oferta initiala si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, ajuta sa cercetati inainte de a vizita magazinul, si sa descoperiti cat veti primi pentru articol in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va duce la un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Atunci cand intreprinderea functioneaza si semneaza contracte intr-un interval de timp prelungit, in acel caz se ia in calcul optiunea ca sa fie recunoscuta un bun renume. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta pune la dispozitie in general servicii atragatoare pentru cumparatori care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet de calitate trebuie sa se asigure ca toate articolele comercializate este functional inainte de a inchide tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si credibilitate.

De asemenea, sa nu va asteptati ca produsul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locatia este un alt factor crucial de luat in considerare atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si costisitoare. In consecinta, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Tulcea care are un numar mare de locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.