Cautati o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii adunate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business furnizeaza de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Tulcea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Babadg, nr. 1, Tulcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Isaccei, nr. 16, Tulcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este cel mai bun pentru nevoile Dvs?

Alegerea unei case de amanet Tulcea excelenta este un factor major care faciliteaza obtinerea unor servicii de calitate, si a unui cost cat mai scazut. Mai jos puteti gasi cateva indrumari pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul acestora se tot mareste in timp. In cele mai multe din economiile Pamantului apar situatii in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, un astfel de business se poate dovedi foarte prolific – acesta este un loc care va permite sa comercializati produse second-hand mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • aici clientii pot cumpara si vinde articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, pe langa care se adauga dobanda prestabilita INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie decideti daca articolul va fi vandut. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

In plus, este util sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. In acest fel veti compara foarte usor pretul estimat cu pretul oferit.

Cititi opiniile altor clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Multe case de amanet Tulcea bune au recenzii pozitive de la clientii anteriori. De asemenea, se poate sa cereti sfaturi de la familie sau prieteni.

Analizati preturile pietei

Fiecare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. In acelasi timp, acest tip de magazine prezinta o oferta initiala si conditii de imprumut. O unitate profesionista ar trebui sa aiba oferte de piata asemanatoare ale produselor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va oferi un avans, si va duce la o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

Atunci cand compania se afla in activitate si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, atunci se ia in calcul optiunea ca aceasta sa aiba o buna reputatie. Prin urmare, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte apreciate. Un business consacrat ar oferi in general servicii atragatoare pentru consumatori de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate se afla in stare perfecta de functionare inainte de a inchide tranzactia. Spre exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Avantajul principal in astfel de tranzactii este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Localizarea este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras ar fi nu doar inconvenienta, ci si costisitoare. Prin urmare, e bine sa selectati o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Tulcea care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.