Cautati o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista de mai jos, am adunat informatii colectate de pe web care sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta industrie furnizeaza de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru aur, argint, platina, ceasuri, bijuterii, genti de lux, electrocasnice, electronice, scule electrice, trotinete electrice, automobile etc.

Case amanet Vaslui - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Grivitei, nr. 269, sc. B, Vaslui

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Stefan Cel Mare, Bl. 75, Vaslui

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Vaslui buna este un factor determinant care faciliteaza beneficierea unor servicii foarte bune, si a unui cost cat mai scazut. In continuare puteti gasi cateva sfaturi pentru a va ajuta in procesul de selectie a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet dateaza de foarte mult timp, si numarul lor continua sa creasca in ultima perioada. In cele mai multe din economiile globale sunt momente de stagnare, sau apare o scadere economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere poate fi foarte utila – acesta este un punct de plecare prin care puteti sa vindeti sau sa cumparati produse utilizate cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu restituie datoria la termen, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate scoate la vanzare.


Cand duceti articolul la amanet, puteti alege doua variante. Fie il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. Totusi, nu trebuie sa sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, va recomandam sa aflati informatii despre cat valoreaza articolul dvs. inainte sa alegeti sa mergeti la amanet. Astfel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa aflati ce spun altii despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, cu ajutorul retelelor sociale, de exemplu.

Multe case de amanet Vaslui bune au un feedback bun de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti sfaturi de la cei apropiati.

Analizati preturile pietei

Orice casa de amanet are o gama diferita de preturi in functie de tipul de articol. Totodata, acest tip de magazine au preturi initiale si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

De asemenea, ajuta sa cercetati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

O imagine buna este importanta

In cazul in care firma functioneaza si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, in acea situatie exista posibilitatea ca aceasta sa detina un bun renume. Prin urmare, cautati o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti de ai casei care se bucura de servicii foarte potrivite. Un business consacrat ar oferi in mare parte servicii prietenoase pentru clienti de lunga durata.

Integritate

O casa de amanet corespunzatoare trebuie sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare este functional inainte de a inchide tranzactia. De exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet doreste sa castige la revanzarea articolului. Principalul avantaj intr-un asemenea caz este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. Asadar, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Vaslui care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie o afacere de incredere.