Cautati o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii colectate de pe intregul Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa ofera in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Vaslui - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Grivitei, nr. 269, sc. B, Vaslui

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Stefan Cel Mare, Bl. 75, Vaslui

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cum sa alegeti o casa de amanet

Deciderea asupra unei case de amanet Vaslui potrivita este o conditie foarte importanta care ia parte la primirea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui cost cat mai scazut. In cele de urmeaza se afla cateva sfaturi pentru a va face mai usor alegerea a unei astfel de firme:

Descoperiti felul in care functioneaza

Casele de amanet exista de multe decenii, si numarul acestora se tot mareste in timp. In aproape toate economiile lumii sunt momente de liniaritate, sau apare o scadere economica, si in asemenea perioade, acest tip de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un punct de plecare care va permite sa tranzactionati produse second-hand cu cheltuieli mai scazute decat in mod normal:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • in situatia in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, dreptul de proprietate asupra articolului trece la casa de amanet, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


In situatia in care amanetati un articol, aveti doua alegeri la dispozitie. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca puteti restitui imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel va fi usor sa comparati pretul estimat cu pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Numeroase case de amanet Vaslui bune au un feedback bun de la clientii din trecut. De asemenea, puteti cere recomandari de la familie sau prieteni.

Faceti o analiza aaleproduselor preturilor pietei

Fiecare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in functie de tipul de articol. In acelasi timp, o astfel de unitate au preturi initiale si clauze de creditare. O unitate profesionista ar trebui sa ofere oferte de piata asemanatoare ale obiectelor pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

De asemenea, este de ajutor sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va constitui o intelegere multumitoare.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

In cazul in care intreprinderea se afla in activitate si desfasoara operatiuni de o perioada mai lunga, in acea situatie se poate ca aceasta sa detina un bun renume. Prin urmare, alegeti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are clienti de ai casei care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. O firma recunoscuta ar oferi in mare parte servicii prietenoase pentru cumparatori care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet profesionista este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a bate palma cu clientul. De exemplu, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie evaluat la valoarea de piata, deoarece casa de amanet are in vedere realizarea de profit. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Aveti in vedere practicabilitatea

Locul in care se afla este un alt element foarte important pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi este nu doar dificila ci si costisitoare. Asadar, e bine sa selectati un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Vaslui care are un numar mare de locatii in oras este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.