Cautati o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista de mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai usoara, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele active in aceasta nisa pun la dispozitie in general urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Amanet Vaslui - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Grivitei, nr. 269, sc. B, Vaslui

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Stefan Cel Mare, Bl. 75, Vaslui

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce amanet este o optiune potrivita pentru Dvs?

Selectionarea unei case de amanet Vaslui potrivita este un factor major care ia parte la beneficierea unor servicii de calitate, si a unei valori cat mai mari. In cele de urmeaza puteti gasi cateva indrumari pentru a va ghida in procesul de selectie a unei astfel de intreprinderi:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in ultima perioada. In aproape toate economiile Pamantului exista perioade de liniaritate, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, o astfel de afacere poate deveni foarte utila – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa comercializati produse second-hand cu cheltuieli mai scazute decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul isi schimba articolele cu un imprumut in numerar pentru o anumita perioada;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul este obligat sa restituie imprumutul, pe langa care se adauga dobanda prestabilita inainte de scadenta contractului;

  • in cazul in care clientul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Atunci cand amanetati un produs, puteti alege doua variante. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este util sa va informati despre care este pretul articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. In acest fel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care planuiti sa o folositi ar trebui sa primeasca atentie sporita pentru a lua cea mai buna alegere. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Vaslui bune au primit recenzii bune de la clientii din trecut. Mai mult, puteti cere recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi in functie de tipul de articol. In acelasi timp, aceste unitati au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin de calitate ar trebui sa practice oferte de piata asemanatoare ale articolelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, va sfatuim sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa va informati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avans, si va duce la un acord rapid si simplu.

O imagine buna este importanta

Atunci cand firma functioneaza si face tranzactii de o perioada mai lunga, in acea situatie se poate ca aceasta sa detina o imagine buna. Prin urmare, cautati o casa de amanet care este cunoscuta si expertiza in afaceri.

Mai multa practica in domeniul de afaceri dovedeste ca firma are clienti de ai casei care au posibilitatea de a primi servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta pune la dispozitie in mare parte servicii prietenoase pentru clienti care doresc sa revina.

Onestitate

O casa de amanet profesionista trebuie sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

Mai mult, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj in astfel de tranzactii este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si scumpa. Asadar, e recomandat sa alegeti o unitate cat mai apropiata de locuinta. Si bineinteles, o casa de amanet Vaslui care are mai multe locatii in oras este mai posibil sa fie un amanet mai credibil.