Aveti nevoie de o casa de amanet in orasul Dvs? Consultati lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii de pe Internet care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta industrie ofera in general urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Zalau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Armoniei, Bl. G11, parter, Zalau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Selectionarea unei case de amanet Zalau potrivita este un factor determinant care contribuie la obtinerea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. Mai jos puteti gasi cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de companii:

Intelegeti in detaliu cum functioneaza

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor continua sa creasca in ultima vreme. In aproape toate economiile lumii apar situatii de liniaritate, sau apare o criza economica, si in astfel de timpuri, acest tip de afacere poate deveni foarte prolific – acesta este un loc care va ofera posibilitatea sa comercializati produse utilizate la costuri mai mici decat de obicei:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul va inapoia banii imprumutati, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • in situatia in care clientul nu plateste imprumutul la timp, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

De asemenea, este indicat sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel va fi usor sa comparati valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi opiniile altor clienti

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o vizitati ar trebui sa primeasca atentie sporita cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine din mediul online, prin intermediul diferitelor platforme de socializare.

Cele mai multe case de amanet Zalau bune au primit recenzii bune de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, aveti posibilitatea sa cereti recomandari de la cei apropiati.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet practica un interval de preturi diferit in functie de tipul de articol. De asemenea, o astfel de unitate au preturi initiale si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale produselor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, este de ajutor sa verificati inainte de a vizita magazinul, si sa aflati care este valoarea oferita pentru articole in avans. Primirea unor preturi corecte va va pune in avantaj, si va constitui o tranzactie rapida si fara probleme.

O imagine buna este importanta

Atunci cand intreprinderea se afla in activitate si semneaza contracte de o perioada mai lunga, in acea situatie se ia in calcul optiunea ca sa fie recunoscuta un bun renume. Asadar, alegeti o casa de amanet care are experienta si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii satisfacatoare si de calitate. Un business consacrat ar avea in general oferte cordiale pentru consumatori care doresc sa revina.

Corectitudine

O casa de amanet corespunzatoare este obligata sa se asigure ca tot ceea ce ofera spre vanzare se afla in stare perfecta de functionare inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca vreti sa amanetati un obiect electronic, prima data acesta trebuie verificat. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si incredere.

In plus, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Avantajul principal intr-o asemenea tranzactie este faptul ca produsul dvs este valorificat pe loc.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt factor crucial pe care sa il aveti in vedere atunci cand urmeaza sa alegeti o firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi ar fi nu doar inconvenienta, ci si anevoioasa. Asadar, e recomandat sa alegeti un punct de lucru care sa fie aproape de locuinta dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Zalau care are cat mai multe sedii in proximitate este mult mai probabil sa fie un amanet mai credibil.