Nu stiti unde puteti gasi o casa de amanet in municipiul unde locuiti? Examinati lista de mai jos, veti descoperi informatii adunate de pe web care sunt capabile sa va faca cautarea mai simpla, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Companiile din acest segment de business pun la dispozitie de regula urmatoarele feluri de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru metale pretioase (aur, argint, platina), obiecte de lux (ceasuri, bijuterii, genti), electrocasnice si electronice (scule electrice, trotinete electrice), autovehicule etc.

Case amanet Zalau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Armoniei, Bl. G11, parter, Zalau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Ce casa de amanet vi se potriveste?

Deciderea asupra unei case de amanet Zalau excelenta este un factor determinant care contribuie la obtinerea unor servicii foarte bune, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare sunt cateva recomandari pentru a va face mai usor procesul de triere a unei astfel de firme:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul lor se afla intr-o continua crestere in timp. In cele mai multe din economiile Pamantului exista perioade in care dezvoltarea stagneaza, sau apare o scadere economica, si in aceste situatii, acest tip de afacere se poate dovedi foarte prolific – acesta este un inceput care va ofera posibilitatea sa tranzactionati produse second-hand mult mai ieftin decat in mod uzual:

  • aici clientii au posibilitatea sa cumpere si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea negocierii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, plus valoarea dobanzii acceptate initial INAINTE de expirarea timpului stabilit;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie datoria la termen, articolul devine proprietatea casei de amanet, si aceasta il poate valorifica pentru a recupera imprumutul.


In situatia in care amanetati un articol, puteti alege doua variante. Puteti sa il amanetati, fie vindeti articolul catre casa de amanet. In schimb, nu este obligatoriu sa amanetati daca sunteti capabil sa rambursati imprumutul.

De asemenea, va recomandam sa aflati informatii despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l amaneta. Astfel veti face usor o comparatie intre pretul de piata al articolului si pretul oferit.

Verificati recenziile alti clienti

Sa vedeti ce au de spus alti clienti despre casa de amanet pe care ati planificat sa o accesati ar trebui sa fie o prioritate cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Verificati recenziile pentru diferite astfel de magazine pe platforme online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Cele mai multe case de amanet Zalau bune au recenzii pozitive de la cei care le-au folosit serviciile. De asemenea, puteti cere recomandari de la familie sau prieteni.

Studiati preturile pietei

Orice casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. Totodata, acest tip de magazine au preturi initiale si clauze de creditare. Un magazin care merge bine ar trebui sa practice valori cat mai apropiate ale obiectelor pe care urmeaza sa le tranzactionati.

Mai mult, este de ajutor sa verificati inainte sa ajungeti la magazin, si sa va informati cat veti primi pentru articol in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va pune in avantaj, si va constitui un acord rapid si simplu.

O reputatie buna conteaza intotdeauna

Atunci cand firma se afla in activitate si face tranzactii intr-un interval de timp prelungit, atunci exista posibilitatea ca aceasta sa detina un bun renume. Prin urmare, cautati o casa de amanet care are vechime si este de mult pe piata.

Mai multa practica in domeniul de afaceri arata ca firma are clienti fideli care au posibilitatea de a primi servicii satisfacatoare si de calitate. O afacere de renume ar avea in mare parte servicii atragatoare pentru cumparatori care doresc sa revina.

Integritate

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca fiecare articol pe care il luati nu prezinta defectiuni inainte de a finaliza tranzactia. Mai exact, daca va prezentati cu un produs electronic, prima data acesta trebuie verificat. In acest fel se arata nu numai corectitudinea, ci si incredere.

In plus, sa nu va ganditi ca articolul dvs sa fie valorificat la pretul de piata, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Principalul avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca primiti bani instantaneu in schimbul produsului Dvs.

Aveti in vedere facilitatea serviciului

Locul in care se afla este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand va hotarati pentru o anumita firma. Parcurgerea unei distante foarte lungi presupune nu doar pierdere de timp, ci este si anevoioasa. Prin urmare, e recomandat sa alegeti un magazin aproape de locuinta Dvs. Si bineinteles, o casa de amanet Zalau care are mai multe locatii in oras are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.