Cautati o casa de amanet in orasul dumneavoastra? Aruncati o privire peste lista de pe aceasta pagina, veti descoperi informatii adunate de pe Internet care va vor face cautarea mai facila, informatii precum:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • website-ul;
  • numarul de telefon;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Firmele care activeaza in aceasta nisa furnizeaza de obicei urmatoarele categorii de servicii: amanet / cumparare / buy back pentru platina, aur, argint, genti de lux, bijuterii, ceasuri, electronice, electrocasnice, automobile, trotinete electrice, scule electrice etc.

Amanet Zalau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Armoniei, Bl. G11, parter, Zalau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Care amanet este o alegere excelenta pentru nevoile Dvs?

Selectionarea unei case de amanet Zalau potrivita este un factor major care ia parte la obtinerea serviciilor pe care ni le dorim, si a unui pret cat mai avantajos. In continuare sunt cateva sfaturi pentru a va ajuta in procesul de triere a unei astfel de intreprinderi:

Aflati modul de functionare in amanunt

Casele de amanet sunt in functiune de ani de zile, si numarul acestora se tot mareste in ultima perioada. In cea mai mare parte din economiile lumii sunt momente de stagnare, sau apare o criza economica, si in asemenea perioade, o astfel de afacere poate deveni foarte utila – acesta este un loc care va permite sa comercializati produse utilizate mult mai ieftin decat in mod normal:

  • clientii pot atat sa cumpere, cat si sa vanda articole;

  • clientul ofera ca si garantie un articol pentru a primi un imprumut pentru o anumtia perioada de timp;

  • dupa efectuarea intelegerii, clientul trebuie sa plateasca inapoi imprumutul, PLUS dobanda agreata inainte de scadenta contractului;

  • atunci cand imprumutatul nu restituie imprumutul in timp util, casa de amanet devine automat proprietara articolului, si aceasta il va vinde pentru a recupera pierderea.


Cand duceti articolul la amanet, aveti doua optiuni. Fie il puneti gaj, fie decideti daca articolul va fi vandut. Totusi, nu este nevoie sa amanetati daca veti rambursa imprumutul.

Mai mult, este indicat sa va informati despre valoarea articolului dvs. inainte de a-l duce la magazin. Astfel veti face usor o comparatie intre valoarea estimata a produsului si cea pe care o primiti.

Cititi recenzii de la clientii anteriori

Sa descoperiti parerea altor persoane despre casa de amanet pe care intentionati sa o accesati ar trebui sa fie pe primul loc cand vreti sa accesati cel mai bun serviciu. Cautati recenzii ale diverselor unitati din mediul online, cum ar fi retelele sociale sau site-uri web.

Numeroase case de amanet Zalau bune au un feedback bun de la clientii din trecut. Mai mult, se poate sa cereti sfaturi de la persoane de incredere.

Studiati preturile pietei

Fiecare casa de amanet ofera o varietate de preturi in cazul diferitelor articole. De asemenea, aceste unitati au preturi prestabilite si conditionari pentru imprumutati. Un magazin care merge bine ar trebui sa aiba preturi de piata echivalente ale obiectelor pe care hotarati sa le instrainati sau sa le procurati.

In plus, va sfatuim sa verificati atunci cand va ganditi sa vizitati amanetul, si sa va informati la cat va evalueaza articolele in avans. Obtinerea unor preturi de piata exacte va va oferi un avantaj, si va crea un acord rapid si simplu.

Renumele este esential

Daca compania se afla in activitate si semneaza contracte pentru mai mult timp, atunci se poate ca aceasta sa aiba o imagine buna. Asadar, alegeti o casa de amanet care are vechime si experienta in afaceri.

Cat mai multe cunostinte in domeniul de afaceri demonstreaza ca compania are un numar mare de persoane care o frecventeaza care se bucura de servicii foarte potrivite. O firma recunoscuta pune la dispozitie in general servicii atragatoare pentru cumparatori pentru un timp indelungat.

Onestitate

O casa de amanet de calitate este obligata sa se asigure ca toate articolele comercializate nu prezinta defectiuni inainte de a inchide tranzactia. De exemplu, daca va prezentati cu un produs electronic, initial acesta necesita verificare. Acest tip de actiune denota nu numai onestitate, ci si credibilitate.

De asemenea, nu va faceti asteptari ca articolul dvs sa primeasca valoarea de piata completa, deoarece casa de amanet urmareste sa faca un profit la vanzare. Cel mai mare avantaj intr-o asemenea tranzactie este faptul ca nu trebuie sa asteptati pentru a primi banii pe articolul dvs.

Luati in considerare accesibilitatea

Localizarea este un alt element foarte important de luat in considerare atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei firme. Calatoria pana in celalat capat de oras este nu doar dificila ci si scumpa. Asadar, e bine sa selectati un magazin aproape de locuinta Dvs. Nu in ultimul rand, o casa de amanet Zalau care are cat mai multe sedii in proximitate are sanse mai mari sa fie o afacere mai serioasa.